6625
Szép.
szept 23. a felülvizsgálat időpontja, Zilah eredményhirdetés szept 8. Marosvásárhely is hasonló.
Amennyiben bekerülnek, akkor annak a hírnek lassan jönnie kéne, ha szeptember elejétől menne a dolog.
Hát a Rábát ápr első pár napjában széjjeltépték gondolom az alapok.
03.31: 889, na innen 4nap alatt 1100fölé, közel 30% up.
"A BUX kosárba kerülés kritérium rendszere hét feltételt tartalmaz
- saját vagyon,
- piaci érték,
- forgalom üzletszámban és árfolyamértékben,
- forgási sebesség,
- önkötések száma,
- kereskedett napok száma
amelyek közül legalább ötnek meg kell felelni."
Önkötésből nem lesz hiány. :)
ma 72 milliós forgalma van aminek döntő része 2 kötésből áll...
Szerinted? Szerintem mesterségesen forgalmat generálnak neki, hogy a szeptembei BUX kosárba bekerüljön és ezután az alapok is elkezd(hessék)jék venni.
Szeptember elején bekerül a BUX kosárba és az alapok a potenciális zilahi és marosi project miatt elkezdik venni- simán megvan a 7k.
Innen már csak egy apró ugrás egy kis árfolyamemelkedés, hogy mind forgalomnövekedés , mind kapitalizáció terén elérje a nemzetközi alapok látókörét.
Ez önmagában is jelentős ugrást jelenthetne. Mellette van még hosszú távon az önkormányzatok takarékossági kötelezettsége és az energiahordozó felhasználás csökkentését előirányzó EU-s és hazai követelmények.
Én már 10k körül látom az árfolyamot.
Ez a hír valószínűleg bő 2 hét múlva Zilah lehet, HA megnyerik.
Itt 6600 körül nem merek belevenni, kicsit korrigálnia kéne és úgy nekifutni a 6600-nak.
vajon át tudja-e vinni a 6.600-át további hírek nélkül?
Most vehet mindenki annyit, amennyit csak akar...
mondogatom magamnak:
Nem eladni, nem eladni, be se lépj a NYESZ számlámra, mert csak drágábban tudod visszavenni!
Ehhez próbálom magam tartani.
Szept 10.
annyi történt, h. áttörte a 6300-as ellenállást. Nagyon szépen mozog TA szerint naposon, hetesen.
Kidobtak 744 db-ot, már is megjelent 6450-en a biztos támasz 1k-s pakkal.
Franc egye meg! Ha ez a fazon (vagy valaki más) még 200 db-ot kidob utána gyorsan, egész jó vételem lett volna, nem sokon múlt, majdnem kaptam. :-/
Szept. közepét én is megvárnám. Ha Zilah pályázaton befutók lesznek, az már elviheti a 7k-ig simán. Az csak hab lenne a tortán, ha a másik is összejönne nekik. A BÉT gyöngyszeme ez a papír, ahol nem az a cél, mint a tolvajrészvényeknél, hogy kitömjék a kicsiket és elszedjék a pénzüket.
Ugyanakkor nem tudom elképzelni, hogy ennyi emelkedés után ne legyen egy nagyobb korrekció valamikor az RFV-ben. Épp ezért egyelőre csak óvatosan csipegetek-adogatok.
olybá tűnik, mintha ezeken a szinteken már megjelennének az eladók és elmúlnának a vevők.
Ennek kicsit ellentmond, hogy mégsem ad le a vevőkre senki, viszont mindig van egy egy vevő, aki belekap az eladó tételekbe.
Most nem tudom, hogy valaki már el akar adni, csak látszólag fent tartja az árfolyamot, vagy az eladó tételei kamuk és megpróbál egy plafont vizionálni a potenciális vevőknek...
Én tartom szept 10-ig legalább...
Ilyenkor szoktam klasszikusan eladni az RFV-t és ilyenkor mindig meg is indul atom módra...
6600
Ismét a tegnapi rekord szinten.
2 db 12k pakk is gazdát cserélt. Megy a(z) (tulajdonosi) átrendeződés szépen.
záróban az ördög maga is vásárolni szándékozik 1 dbot.
10000 db kelt el 6500-on. Repülnek a nagyobb pakkok ide-oda már jó ideje. Jó lenne tudni, mire készülnek.
Csak most lesek, hogy miről beszéltek.
Ezt nem gondoltam volna, hogy ma 6600-ig elnéz. :-O
Az a 7000 ezek után alábecsült érték, jó lesz az 8000 környékének is, igen nagy lóvé lehet Zilahban. Nagy kérdés, hogy addig miként alakul a hangulat a nagyvilágban. Jó papír ez.
mondtam hogy tartani kell :-)))
végre te is nyerhetsz sokat...
De amúgy azt meg lehet állapítani hogy az RFV a legnormálisabb kis cég a tőzsdén..nem mutyiznak, és van pénzük elég, szép nyereség...jó cég ez..
Hát ez megindult felfelé. 6850 látszott az előbb a könyvben.
Jul végi vételeimet elkótyavetyéltem egy marék paszulyért.
Ha megnyerik Zilahot, akkor ez 7000 magasságába lendítheti az árfolyamot villámgyorsan vagy még 7000 fölé is akár. Szeptember közepén kiderül, hogy ki lesz a befutó.
Tartok tőle, hogy lassan lesz ebben egy lefelé kör is. Már jó ideje csak a felfelé irányt ismeri, lefelé minimálisat ment. Mondjuk az 5300-on átadott nagy pakkok nem azt sugallják, hogy nagyon leengednék, még ha rossz is lesz a piaci hangulat huzamosabb ideig.