Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#295526 zeeh_ Előzmény: #295525

Csodaszép és már megint elsütötték ezt a várhatóan majd jövőre dumát... Csak ezúttal 2011-ként, nem pedig szó szerint.

PLETYKA:

"Meg nem erősített hírek szerint a kabai cukorgyár felépítését fontolgatja a kormány, miután tegnap az Econet második negyedéves gyorsjelentésének kedvezőbb színben történő feltüntetése érdekében az illetékesek rászórták az összeset, ezért cukorhiány alakult ki az országban.

Informátoraink szerint José Manuel Durão Barroso még a mai nap folyamán Magyarországra utazik megtekinteni a kialakult kritikus helyzetet."

:DDD

#295387 kosami Előzmény: #295305

Econet.hu - 40 százalékkal csökkenő veszteség az első félévben

Az econet.hu Nyrt. idén az első félévben 122 százalékkal növelte árbevételét, ezzel párhuzamosan veszteségét 40 százalékkal csökkentette az előző év azonos időszakához képest - közölte a társaság 2010 első féléves konszolidált, nem auditált gyorsjelentésében

http://profitline.hu/hircentrum/hir/188186/Econet.hu---40-szazalekkal-csokkeno-veszteseg-az-elso-felevben

#294994 matgab Előzmény: #294992

Hát az APEH biztos meg tudná mondani, mert gondolom jól látszik a bevallásában , hogy mikor mennyi jövedelme keletkezett...

Amúgy pár milliós állami fizetés mellett, nem is kell annyit összespórolni. 4 év egy állami cég vezető szerepében, ahol minden költséget elszámoltat, mellé egy kis befektetés bennfentes info mellett, és máris milliárdos lesz az ember. de azért az APEH tényleg ránézhetne a forrásra, ha nem mutyisztánban lennénk.

Bár az is lehet, hogy még hitelt is fel kellett vennie szerencsétlennek...

#294992 exmnbs1 Előzmény: #294455

bennem is megfordult, hogy az állami fizetéseiből nem jött össze

de már egy jópár évvel ezelőtti milliárdos listán szerepelt úgy látszik hobbiból melózott állami cégekben

#294901 zeeh_ Előzmény: #294459

Úgy látom, nem találtak annyi porcukrot, amit a sz@rkupacra rá tudnának önteni, ezért kicsit csúszik a Q2, amíg meghozzák a hiányzó cukrot. :DDD

#294456 zeeh_ Előzmény: #294453

Ezt a kérdést én is feltettem itt és odaát. Honnan volt neki erre fél milliárd Ft-ja?

Csak nem elvittek házon belül pár lottó 5-öst? :)

Kíváncsi leszek, hogy a zárás utáni Q2 mit mutat. Szerintem gyászos mínusz lesz, de majd kiderül.

#294455 Zotya32 Előzmény: #294453

vajon honnan volt? holo-kárpótlásból spórolta össze :))) már bocsánat.... de ezt muszáj volt beírnom; nekik mindig mindenre van/lesz pénzük, minek ilyet kérdezni egyáltalán, hogy "honnan volt rá pénze?"... alanyi jogon, a bőre alatt is pénz van :))

#294365 BudFox Előzmény: #294204

Igen, én ismerem aki az 5,1 Mrd ot megnyerte :-))

rendes ember amúgy...előtte egy egyszerű, szegény önkormányzati alkalmazott volt.. ..most meg egy gazdag ingatlanbefektető, bizniszelő lottónyertes :-)))

#294204 zeeh_ Előzmény: #294199

Kíváncsi lennék, hogy a 2 milliárd Ft feletti nyereményeket eddig tényleg megnyerte valaki vagy lenyúlták?

Mondjuk egy ~1.5 milliárdos nyertesről már hallottam, aki úgy nyerte meg, hogy egyébként se élt rossz anyagi körülmények között előtte.