azért érdekes volt ahogy kirúgták a szerencsejátéktól a rosszarcút..mindjárt lett ötös a lottón és meg is vették a neo-t székelyék..
azért érdekes volt ahogy kirúgták a szerencsejátéktól a rosszarcút..mindjárt lett ötös a lottón és meg is vették a neo-t székelyék..
80-nál?
Alacsonyabban is visszaveheted még idén szvsz.
Ahogy a könyv kinéz, már akár ma lehet simán 91. 92-96 között kemény 16k áll vételi oldalon összesen, ez nudli. Nagyon könnyen KV szünetre lehetne küldeni.
hozzanak.... olyat ami legalább 120-ig viszi, ott eladok, aztán majd 80-nál visszaveszem januárban :))
Mai tippem:
A szokás szerint szar gyj mellé kihoznak egy pozitív hírt (pl. Sziget miatti tőkeemelés), hogy ne essen be az árfolyam.
Erre azért ne vegyetek mérget.
Vannak még 80 alattról 100k - s pakkok kicsiknél.
KV szünet gyanús.
95 kiöntve, alatta nudli tételek.
Hopp, egy öntés.
Kíváncsi vagyok, meddig bírja van a 95. Alatta lényegében nincs jelentős tétel, -10% meglehet, ha lesz még egy nagyobb beöntés.
bocs, nem figyeltem:)
Most nem lenne nehéz bedönteni. Ennyire szellős könyvet vételi oldalon már régen láttam.
Tudom, ha volna annyi ecom, megtolnám piacin, hadd szóljon lefele :D
Csak mint elméleti lehetőséget vetettem fel. :)
95 alatt harmat gyenge.
Ha valaki beöntene kb. 50k-t, izgi szitu jöhetne.
92-től 94-ig mindössze 5850 db áll a vételi oldalon.
Semmit nem jelent.
Volt idő, amikor 70 Ft-nál álltak alá (2008.12.02-től 2009.01.27-ig) kb. 1.5 hónapig, sosem engedték alá.
Talán 7 olyan nap volt, amikor 70 felett zárt 1-2 Ft-tal.
Emlékszem, amikor 70 alatt volt (elég gyakran előfordult ez, majdnem minden nap), a nap végére rendszeresen visszahúzták kisebb-nagyobb pakkokkal 70-re.
Valamit sejtet hogy hetek óta megmentik a zárót ,és napközben is aláállnak a spekulatív próbálkozásoknak.:)
Fel is lett nekik adva a lecke, hogy honnan jöjjön akkora mínusz, nehogy adózás után pozitív eredmény legyen... :-Q
Székely megnyerte volna a lottó 5-öst vagy szétosztottak egyet maguk között, hogy így hirtelen elővarázsolt a kalapból fél milliárdot? :DDD
:)
augusztus 12ei hír (talán linkeltem is), már akkor tudtuk, hogy Székely Gábor bevásárolja magát... akkor mint speka rali nem indult meg, most miért induljon meg? vagy talán ezért fog megindulni, mert mindenki ráugrik és kitömeti magát... :D
tessék olvasni a híreket, pénz áll a házhoz, nem is kevés
http://index.hu/kultur/media/2010/08/23/eladtak_a_neofm_75_szazalekat/