Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#294108 Kissherceg Előzmény: #294105

clk az e coupe :) annak padló lemezére épül, ahogy a CL az S osztályéra :) merci mérnökök abcnél összezavarodtak:)

#294106 banyaiz Előzmény: #294102

tényleg elég csúnya ez a kárpit ilyen szép autóba ilyet tenni, mintha kuplerájban lennél.

Nézegettem Mazdákat 3 körül vannak már jók , viszonylag kevés km-rel. dízelben 2000-es motorral 6-7 literes fogyasztásról beszélnek, az nem rossz vsz.

#294101 Kissherceg Előzmény: #294099

hasonló az ízllésünk. Pezsgő szín, bézs belső. Az biztos, hogy bézs belsőre vágyom (külső szín kevésbé fontos), nagybátyámnak olyan volt álom szép, unokatesomnak pedig olyan van... 3as coupe fekete full bés belső, olyan szép sírok amikor látom... :)

#294099 Sumér harcos Előzmény: #294094

olyat én is elfogadnék...arany szinben,drapp bőrrel láttam 320 coupe-t nem oly régen,de lehet még 90-es évek végi volt.....magyar szalon kocsi volt első gazdánál több,mint 10 éve....még mindig vagány.....mintha nem enné az idő:)

#294094 Kissherceg Előzmény: #294092

azért durva, hogy azonos idős ford és 6os között 25% az árkülönbség, hondához képest meg 40% kb. BMW merci más kategória... Mondjuk igazából egy 2000utáni 3as coupe lenne az álom, de drágák, jól tartják árukat.

#294092 Sumér harcos Előzmény: #294087

a clk az első kereklámpás E coupe,ha jól gondolom....

az vmiért nekem is tetszik......de a béka sedantól,kombitól kiütést kapok:)

6-os sem rossz.....bizonyos állitások szerint nem jók a forddal közös dieselek a mazda 6-osokban.....de beszéltem olyan emberkével aki első szériás 6-os dieselt hajt,szalonból vette 250ezren felül benne és semmi baja...pedig már jó pár éves az auto...

#294087 Kissherceg Előzmény: #294066

st220 az álom, de az ótvar drága egyelőre, egyébként most is mondeot nézek :) jó alternatíva. Elég jó auto a sima mondeo és elveszi vásárlási értékének 70%át 4év alatt :) St sajnos nem, beszéltem ismerősömmel akik egy hétre megkapták és mondták, hogy kegyetlenül brutálisan jó autó, de apja inkább 2,2tdci-t vett titanium X felszereltséggel. Amit éppen most árul, mert Ő a merci felé fordult :)))

Jó a kocsijuk, de még drága....

accord, bmw, clk, mondeo,6os ezek között tépelődöm még pár hónapig :)

#294066 Sumér harcos Előzmény: #294059

az élet szülte.....az meg nagy iró......

no,már Merciknél jársz látom:))

mi lesz igy a mondeoval...kilőve gondolom:)

#294065 KawaBazsy Előzmény: #294058

Ha drága, akkor már jó, de akkor én is inkább Q7-et, vagy X5-öt, esetleg Cayenne-t néznék. De ez a Tuareg verzió a 2.5-ös motorral, meg kézi váltóval.. 12.4-et gyorsul százra, s egy ilyen kocsiban tök gagyi rángatni a váltót.

#294059 Kissherceg Előzmény: #294058

ez aztán a szép történet:S

most nézem CLK is csatlakozhatna alternatívának mondjuk C helyett:)

#294058 Sumér harcos Előzmény: #294048

egyik távolabbi ismerősöm véleménye a "tuaregről":jó auto-jó auto....csak olcsó...igy nem is vett:))))

pedig nézegette szalonban,erre vásárolt egy Q7-et szalonból.....

azt totálra törte...frontálisan egy Toyota hilux-al,de mindkét sofőr túlélte(utas nem volt),pedig 100km körül csipték szembe egymás egyik első sarkát....mondjuk vas került be rendesen a csontokhoz,plusz fél év tolokocsi....

#294048 KawaBazsy Előzmény: #294043

A melóhelyétől kapta egy munkáért. 215 ezer van benne, hol ez, hol az megy tönkre, minden drága hozzá, nem megy, nem kanyarodik, nehéz, szar. :-)