Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#294043 Kissherceg Előzmény: #294021

Touareget ki ajándékozz? Illetve tudom, hogy csajok kapnak, mert pörgős a nyelvük, no de sztm az más terület :D

Persze tudok olyat, ahol céges autó X6:)

#294027 Bakiba Előzmény: #294021

Ajiba kapni, gyorsan eladni, az összeg a számlámon minden szögből jól mutat:))

#294021 KawaBazsy Előzmény: #293944

A szabadidőautóknak CSAK hátrányuk van mondjuk egy Outback-hoz vagy egy Allroad-hoz képest (sógorom egy Touareget kapott nemrég, ritka egy fos), de az X6 az egyrészt abszurd, másrészt randa. Mutassatok már egy szöget, amiből nézve szép. :-)

#293965 Waszeitung Előzmény: #293955

Mivel egy seggel csak egy lovat lehet megülni,kizárólag minimálbérért hajlandó lennék néha besegíteni hogy ne rozsdáljanak be a vask :D

Viszont a gépjárműparkot ajánlanám kibővíteni:

Porsche 911

Impreza Wrx

Nissan GT-R

Mini Cooper S

és talán egy Ariel Atom néha bolondozni :D

#293955 Kissherceg Előzmény: #293944

detto és igen diverzifikáltan :))

coupe cl63AMG vagy 65 ha burzsuj volnék:)))

cabrio roadster Z4 vagy 3as

SUV, SAV szerűség X6

sedan E merci

egy 458italia pedig az életérzés kedvéért.

Finanszírozót és benzinkutast keresek :)))

#293944 Waszeitung Előzmény: #293921

Tisztában vagyok a kettő közti különbséggel,csak jeleztem hogy nagyon tetszik az X6,bár vszeg egy autó helyett inkább gépjármű portfóliót tartnék :D

#293921 KawaBazsy Előzmény: #293910

Amíg a G55 az igazi terepjáró, még ha túl is van tuningolva, addig az X6 egy értelmetlen, ráadásul ronda csótány. Amúgy sem rajongok a 2.5 tonnás szabadidő autókért, mert tkp semmire sem jók (a vontatást kivéve), de az ötlet, h ugyanez még kupé is legyen, na az agybaj.

#293876 hosszhuszár Előzmény: #293870

Lehet ebédelni, hogy legyen a gyomrodba valami, íztől függetlenül, és lehet úgy, hogy jóízűt eszel, jól is laksz, és jól érzed magad a kaja után.

Nyilván ez utóbbi kicsit többe kerül.

Akik az ítéleteket írják, vettek egy "legolcsóbb" kereklámpást, amit elhanyagolt és lelakott az előző tulaj, vagy éppen eladásra lett összerakva, és azt várják tőle, hogy merciként finkcionáljon.

NA ez nem fog menni, de nem csak a merciknél, egyéb típusoknál sem!