látom. Hogy micsoda **** kalap vagyok!!!!!!!!!
Tegnapi usdcad max vételemen nem volt követő. (39-en vettem.) Viszont volt rajta tegnapról egy 15 pip-es cél ár. Itt is benne hagytam vagy 50 pipet. Valami jótékonysági díjat már tényleg kaphatnék.
látom. Hogy micsoda **** kalap vagyok!!!!!!!!!
Tegnapi usdcad max vételemen nem volt követő. (39-en vettem.) Viszont volt rajta tegnapról egy 15 pip-es cél ár. Itt is benne hagytam vagy 50 pipet. Valami jótékonysági díjat már tényleg kaphatnék.
1,285-ön zárva. 50 pip. Lehet korán volt, de van még :)
De lehet, hogy csak a rést ment bezárni, ami most megtörtént.
Ezzel az AUDUSD shorttal mi össze nem bohóckodok :(
Szakadás előtt zárom, alján meg újranyitom! Ki kéne állítani engem is!
Usdcad shortnál 1 pip kellett volna, hogy a követö 0ba huzza. Tegnapi max long viszont már védve. Úsdjpy be belevettem 85ön.
Attól függ mennyire lesz tele a gatya. Mehet 1,3 alá is.
A fundamentumok alapján az EUR-nak erősödnie kéne. Az EU zónából viszonylag megnyugtató adatok jöttek ki az utóbbi időben, míg az USA-ból csupa xar. Nem vártam én sem ilyen rossz munkaerő-piaci adatra.
Egyelőre jó a short 1,29-ről :) Az EURCHF meddig mehet le? Az előző aljig (1,31)?
bejött a hazardírozás, de rossz kisfiú és egy kis félelem miatt zártam 0,8950en ahelyett hogy megpróbálnék ráépíteni, de ma már nem akartam több profitot visszaadni a piacnak (újabb érzelmi döntés:S)
EURJPY shortod megvan még? Egyelőre működik a leszorító, de hihetetlen milyen ugra-bugrát csinál....
Az se lenne gond, akkor ott dupla pakkal ráadnék...
Ha már felkínlódták 1,29 fölé, akkor szerintem óráson megpróbálják még az ellenállás törését. De lehet, hogy tévedek, és nincs további erő benne.
1,2900-ról bepróbálkoztam egy shottal.