Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: Új aranykort hoz a gyenge forint a Balatonnál

#29383 exmnbs1 Előzmény: #29369

USA-ban egy zárt rendszer, ahol helyben kijelölt célokra fordítják. Azt nem mondtam, hogy itt is így működne

#29382 exmnbs1 Előzmény: #29369

a fiam magánoviba jár. Az óvodavezető elsírta, hogy van aki november óta nem fizeti a tandíjat.

Befizető nap kint ugrál az könyvelő hogy elcsípje a szülőket. Szerinted ez normális?

#29369 hosszhuszár Előzmény: #29359

Szia.

ez is egy hozzállás, kétségtelen.

megkérdezhetem, hány éves vagy?

#29359 exmnbs1 Előzmény: #29163

Az ingatlanadó nem az ördög találmánya.

USA-ban az önkormányzatok vetik ki az egyes övezetekre az adottságok függvényében. Ki ne látott már jobb környéken lerohadt ingatlant. Nos ha gazdája nem tudja fizetni a szinvonal fenntartását (jó iskolák, közbiztonság stb) szolgáló adót, akkor költözhet...

#29357 Alter Előzmény: #29345

Köszi,vmikor a napokban még hívlak.

#29345 Hathor Előzmény: #29329

Hali,

nos.. már párszor kifejtettem véleményem a Pesti piaccal kapcsolatban.

Ismét: a hitelek bedőlése a piaci túlkínálatot okozza. A nagy túlkínálatban eltűnnek a vevők, szinte 90%ban csak készpénzes vevők vannak, amikor eddig 90%-ban voltak a hiteles vevők és 10%volt a Kps. Na akkor vágod mi van a piacon. Jelenleg érezhető, hogy a bankbetétesek szeretnék elkölteni a pénzüket, ugyanis félnek a pénz érték romlásától. A tőzsdei, illetve devizai mélyponton március elején iszonyatos kapkodás volt a lakáspiacon az államcsőd veszélye miatt. Mai napra pl. teljesen leült a piac, nincs sok érdeklődő. A vevők válogatnak, mert van miből. Nem az van, hogy meg kell gyorsan venni, mert elviszi más. Már nem kell az udvari sötét kéró. Manapság első kérdés a lakásoknál: 1. napos, 2.erkély van, 3. parkra, zöld fákra néző? Érdemes eg befektetésnél ezeket a szempontokat figyelembe venni. A bankok ontják a beragadt ingatlanokat, bár kétes a vételük, nem biztos, hogy birtokba kerülsz, mert cél az adós általi fizetés..

Belváros kurrens marad.. körúton belüli ingatlanok mindig jók lesznek. A teraszos, belvárosi tetőteraszos, Dunára néző, műemlék jellegű házban található ingatlanok nyerők mindig.

V,VI,VII,VIII,IX, XIII, XIV.ker tökéletes befektetés (ezeken belül egy két utca kivétel)

8.ker potenciális emelkedő.. kivétel (Lujza, Magdolna, Dankó környék. ez kerülendő).

IX. kerületi hasonlattal szárnyal majd a 8ker (valszeg).

Gangos ház földszintje és a belső udvari lakások kereslete nulla. Cső lakások (egybe szobák hátrányosak), érték csökkentő.

Gettós területek kerülendők. Omladozó ház felejtős. Egy lakást fel tudsz újítani, de egy házhoz fizetőképes lakóközösség kell. Garzon gangos házak (egy házban 50-60db. kis garzon) nem nyerő. Északi fekvés hátrány, ahol teregetnek a folyosóra ruhákat, bugyikat, lyukas zoknit, az sem nyerő befektetés.

Panelek kereslete hanyatlik!

Távfűtéses lakás eladása kínos..

#29336 BudFox Előzmény: #29325

Oké...meséljünk majd sztorikat mesteremberekről...de majd holnap..most megyek aludni..holnap korán kell kelni szállítás van..

#29334 hosszhuszár Előzmény: #29331

Én nem értem miért?

De te látom ilyen beállítottságú vagy.

Sajnos nekem ilyen kocsim van, szégyelnem kellene?

Vagy akinelk van szégyelje?

Mindegy, hagyjuk.

#29331 Hathor Előzmény: #29326

az rossz ómen :)

na az tényleg gáz amikor kihívsz egy iparost és megérkezik egy SL-el :)

#29330 Hathor Előzmény: #29327

már nem kellenek.. hála istennek csak a kert van, ma fűveztük az utolsó előtti szakaszt :)

és az előtetőre kell majd, de azt még lebeszéljük... tudod :)

#29329 Alter Előzmény: #29325

Hathor röviden le tudnád írni,hogy mit vársz Pesten az ingatlanpiacon?Lehet még valami az árak eséséből és milyen időtávon?

#29327 hosszhuszár Előzmény: #29325

kőművest is tudok, ácsot is..............

asztalos milyen jellegű kell?

#29325 Hathor Előzmény: #29318

:))) tudnék mesélni.. Nem tudok egy jó burkolót ajánlani az ismerőseimnek. Jó kőművest nagyítóval kell keresni. Asztalos valóban soha nem ér rá. De a gépészek, ácsok-tetőfedők, bádogosok sem :))

#29322 hosszhuszár Előzmény: #29318

nem, csak ajánlott mesterekkel dolgoztam, dolgozom.

link emberek mindíg vannak, sajnos:))

#29318 BudFox Előzmény: #29309

Én meg még a télen szóltam egyik asztalosnak hogy jöjjön ki, nézze meg a beépített szekrényünket, és csináljon újat...törzsvendégem..szokott jönni a kávéházba süteményért....

azóta jön felmérni a szekrényt :DD

És nem csak egy ilyen asztalost ismerek...egy tucatot legalább...hogy tudnak ezek megélni ?

Én ha felveszek egy tortát akkor 1000 % hogy aznap reggelre a vendég elé tudom tenni...vagy mondanám neki azt hogy elnézést..tartsa másik napon....az is ugyanolyan nap mint a többi..

már rég bezárhattam volna a boltot..

ti is ismertek hanyag mesterembereket ?

#29309 hosszhuszár Előzmény: #29306

ez a kérdés, a dunakeszi nyaralóval kapcsolatban merült fel.........

Akkoriban 2107-es ladával közlekedtem, nem nagymercivel........

Egyébként lehet, hogy úgy van, ahogy mondjátok, én nem tapasztaltam, ugyan alkudozós vagyok........

#29308 Hathor Előzmény: #29306

az építkezésünkön állandóan az volt a téma "dolgozók" között, hogy melyik kivitelezőnek, vállalkozónak, építettőnek milyen kocsija van. Állandó téma náluk. Ha nagy kocsival jársz tele vagy. Engem a skoda octaviám miatt is húztak... mondtam is nekik, hogy mit akarnak, ez csak egy skoda.. na erre jött, hogy persze csak a neve :))

#29306 Ozzy_ Előzmény: #29298

én is melóztam régen sok ilyen, meg ehhez hasonló munkákat. És igaz, amit hathor mond, ha nagy verdával jössz, akkor a melós főnöke (nem a melós) vastagon fog írni.

Bár alkudni lehet, hogy végén elérd a piaci árat ;)