Hol van rés? Én nem találom. Mindenesetre kapott egy kis shortot.
Hol van rés? Én nem találom. Mindenesetre kapott egy kis shortot.
annál annyi, csak néha a posztokból nem derül ki, hogy ki miről beszél :)
signal bars kiírja :) nem kell számolgatni :P
nálam gbp/usd
alja 1,5508 teteje 1,5646
az nem 138pip??
azért :)
Engem ma minden szívat órás trendet törik, az előző óra alá teszem az ordert teljesül és fordúl, ekkora görényiséget
USDCHF pl.
megy a csiki csuki :((( ezt utálom
Szerintem egyik fele a GBPCHF-ről, másik meg EURUSD-ről beszél. :)
hogy számoljátok a pippeket?
€$ aljától 65-70 pipet ment fel
Egész nap mozgása tető-alj közt volt 90 pip
hogy számoljátok a pippeket?
€$ aljától 65-70 pipet ment fel
Egész nap mozgása tető-alj közt volt 90 pip
Próbálják megerőszakolni felfelé a brit makrók okán, de eddig nagyon halvány.
gbpchf felét zártam 1,615ön másik fele hála a makroadatoknak kistopolódott, szép volt brittek:D
Így van! Stoppom bent van 1.2725-ön...elkúrt pozi ez tény, de a tegnapi nap elég érdekes volt...arany tépés, snp tépés, eususd short. A pozijaim összességében szép nyerő, ami az aranynak köszönhető (aminek 10$ feletti emelkedése meglepett)
(egy kis vállveregetés kijárt volna a többi pozimért! :) Most kezdtem élesben 200€-s gigatőkével!!! :))
Azt, hogy te mit érzel azt te tudod, hogy más mit érez azt ő tudja. Például én azt érzem, hogy az EURUSD-t év végéig lenyomják 1,15 környékére, és e szerint léptem opciós poziba. Attól függetlenül promtban is "eljátszogatok" vele.
EURUSD-nek 1.2734-nél van támasza, onnan fordult vissza legutóbb, de nem tudta törni az 1.2933 ellenállást. Ezért várható volt, hogy újra nekiszalad a támasznak, persze kérdés, hogy eljut e odáig. Tehát, ha sávozásban gondolkodunk, akkor is a shortbelépőt kerestem és találtam meg a tegnapi felrántásban, mivel a sávtetőnél én shortot nyitok, nem longot.:) Röviden csak ennyi TA alapon.
Ezért nem értettem a longkeresést, mivel nem tudott 1.2933 fölé menni, előtte fordult.
Én azért kezdtem el írogatni ide, hogy információt gyűjtsek másoktól és tanuljak fejlődjek, a chartokat pedig azért teszem ki hogy hátha valaki valamit észrevesz és hozzászól, mint ahogy te is tetted most és behúztál egy vonalat amire én ma nem figyeltem, pedig tegnap be volt húzva csak kitöröltem (újabb hibát fogok felírni magamnak, hogy reggel több lehetőséget figyelembe véve állapítsam meg az irányt).
Nyilván van elvárás az árfolyammal szemben belépéskor, mert egyébként nem lépnénk be: ) de ilyenkor általában egy jelre lépünk és nem érezzük hogy most addig el fog menni stb.
A trendvonal szubjektív hiszen ki a kanóchoz ki pedig a testhez húzza, úgy mint a fibó és sok más grafikai segédeszköz is.
Más: font/frank kitört az range zónából amire be is léptem
Igaz...de a gold-long, audusd short, eurusd long csomag nem lett rossz összességében...most nyitottam egy usdjpy shortot is....:)
Mindenki az köt amit akar, és azt ír be ide amit akar.
Előbb utóbb úgyis kiderül kikre érdemes odafigyelni.
A spekulációs cikkre csak ennyit tudnék reagálni:
"Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni” André Kostolany
Elvárásnak pedig lenni kell, különben hogy számolsz R:R arányt belépés előtt? Az más kérdés, hogy az esetek jó részében nem ott fogsz zárni.
A trendvonalakkal pedig csak annyi bajom van, hogy nagyon szubjektív valami. Jobban szeretem a vízszintes szinteket.
Lásd NZDUSD: http://img199.imageshack.us/img199/9150/297x.png
Mi történt, hogy így megroggyant minden?