Engem nem bántottál meg. Tényleg mindenki azt csinál amit akar.:)
Engem nem bántottál meg. Tényleg mindenki azt csinál amit akar.:)
közben nzdusd törte a countertrendet és adot egy jelet, kicsit nagy stopot kell használni így az rr nem túl jó számomra ezért várok egy visszateszetet vagy hogy csináljon egy kis völgyet
Reméljük is. :D
Mert ha Sanguis meghargszik rád, akkor oda teszi a piacot ahová akarja.
:D
25-ös követő van rajta. Most 64-65 környékén lehet. Akkor tegyem vissza 0-ba a stoppot?
(Akkor megint kiüt mint az elmúlt napokban 1 pip nyerőben és otthagytam jó sokat....)
Üdv!
Napon belül miért ne lehetne longolni eurusdt akár usdjen-t? nyilván aki longolja tudja mit csinál és nem fogja sokáig tartani, de a héten nincs más lehetőség mivel oldalazik így mindkét irányt meglehet játszani ha arra érdemes.
Én megpróbálom előre megtervezni a pozíciókat és számolok, szóval a megbízással együtt adom be a stopot is és egy biztonsági célárat, ezért ez így nem állja meg a helyét, hogy még stopot se lehet huzni mégha egy kis iróniával is mondtad : )
Az érzelmeket szerintem próbáld meg magad mögött hagyni a spekulációval együtt és saját rendszeredre és singnáljaidra koncentrálni, van egy cikk ahol nagyon jól le van írva, hogy a „Spekuláció legtöbbször veszteségbe torkollik” így ne legyen érzéset és elvárásod, hogy idáig meg odáig elmegy az árfolyam…
Remélem nem bántottam meg senkit csak leírtam a gondolataimat és véleményemet.
Targets: USDJPY 1m 85.00, 3m 95.00 Japan's Sankei newspaper reported that the BoJ is now thinking about easing monetary policy by extending its 3m fixed rate lending facility. The article suggested this could be done in one of two ways: either by raising the ceiling on the scheme from ?20 trn to ?30 trn, or by extending the maturity of the loans offered from 3m to 6m. Speculation that the BoJ could call an emergency meeting today caused USDJPY to climb 25 pips, but most of the gains were relinquished when Reuters quoted unnamed sources saying that an emergency meeting was unlikely today. Finance Minister Noda repeated that he is watching FX moves.
Arra, hogy a fel előtt még megküldik lefelé, legalább 79 környékére.:) De ez csak egy érzés. Ráadásul a japcsik nem sietik el az egyeztetést jen kérdésben, mert csak 25-én lesz a találkozó, ezért csak utána várható érdemi lépés a BoJ-tól. És addig van idő még rúgni a jenen lefelé irányba.
Szia,
chf nincs (csak hitelben) jpy meg követővel védve.
Mire gondolsz?
Fel vagy le?
:DD
Illetve a sorrend és az irány?
Nekem a jennel nagyon CHF-es déjà vu érzéseim vannak.
Nos a tegnapi és tegnap előtti usdjpy long esetében már nem játszom el az 1-1 pip nyerőben védést. Most rátettem legalább 15 pipet (3 órával korábbi gyertya alja, + 20-as mozgó óráson.)
és jöjjön aminek jönnie kell... :D
Igen. De ez nem tőzsde, hanem játszótéri homokozó most.
Én se igazán értem ezt az EURUSD longot... 4 óráson dark cloud cover fordító alakzat + 200-as mozgó alá zárás, 1 óráson felszúrt a 100-as mozgóig onnan le is fordult. Egy apró hír kell a PIGS államokról, szerintem valamikor ősz elején és úgy fog esni, mint az ólomtégla vákumban...
Sanguis EURJPY shortot nyitottál?
Nem tudom mire fel longoljátok az EUR-t. És a jen is bukta lesz még longra szerintem 25-ig. Az euró longosokat csak a forgalomnélküliség menti meg eddig a nagy buktától. Lesz olyan, hogy megnyitod a longot, de nem lesz időd stoppot sem tenni, likvidálnak, ha nem vagy margin király.
Sziasztok!
Arany ma meg volt 1220-1231.4-ig és shortba is fordítottam, azon van stop 0 ban. usdjpy longom jó, audusd shortom is, de az eurusd longom (1,2877-ről) nem valami fényes...
Én pedig abban bízok, hogy valamelyik nagytudású, szabadsága után visszatérvén, faarccal beszól megint valami orbitális baromságot, amit külföldről azonnal díjaznak :D
ha így folytatja akkor eur/huf csökkenő trendbe léphet, bár nem tudom egy ilyen érzékeny devizapárt mennyire érdemes TA alapján nézni, mert megint kiáll pár okos ember beszédet mondani és ugrik 500-1000pipet mint legutóbb:D
stopot a kis "hupli" fölé húztam, ezzel 10pip levédve, remélem éjszaka nem szednek ki feleslegesen
na én mentem aludni, jó éjt
A forinttal nem tudom kik bohóckodnak ennyire, én mindenesetre degeszre vettem magam dollárral és euróval, gondolva a hosszú hétvége előtti pozíciózárásokra. Remélem nem játsszák el a múlt évi óriási gap up-ot :)
nem szoktam a fundával foglalkozni mert kijön egy usd erősítő adat -> usd emelkedik, erre azt mondják a várakozásoknak megfelelően alakult a piac, következő hónapban megjelenik ugyan az az adat, szintén jó lesz-> usd gyengül, erre azt mondják a piac már beárazta…
szóval kb semmire se használható az egyszerű hétköznapi tradernek : )
szóval nézzétek el ha hülyeséget mondok ilyen ügyben :P
17:15ös gyertyára beléptem shortba, stop 1.0337 célár ennek a vissza tesztnek ( márha ez az és nem forduló lesz a vége:D ) a 161%-a