Hmm, én másik oldalon néztem, az egy kicsit le volt maradva, töröltem is a linket és lecseréltem ezekre. Köszi!
Egyelőre tartja magát a papír.
Hmm, én másik oldalon néztem, az egy kicsit le volt maradva, töröltem is a linket és lecseréltem ezekre. Köszi!
Egyelőre tartja magát a papír.
Hol látod ezt? Nálam még kevesebb. :-O
Akkor nagyjából egy szinten van a kinti és az itthoni árfolyam.
Én így voltam 1500-nál. Mondom, nem veszek bele, mert eddig szinte mindig visszahullott ilyen mértékű rally után. Erre ment még egy 100-ast fel. Reggel elvileg meghúzás, majd realizálás lesz a menetrend és remélhetőleg egy kis megnyugvás, ahonnan mehet majd tovább fel.
:)))
Én is nézegettem a chartot már múlt hét óta, hogy valami alakulhat.. hát alakult.
Remélem kicsit megpihen, aztán megy majd tovább, kiderül.
Szerk:
csináltam is akkor egy-két rajzocskát...
http://imagerz.com/QEJEXktvAwJSBA5KEgVQ
basszus most nézem, hogy miként zártunk... délbe 6%os ralinál mondom magamnak belevegyek? ne vegyek? 5% nyerőt beállítok oszt lesz valami a 7en, erre ma megy 11%... egy napra 5% nem jött volna rosszul... egyáltalán nem vagyok ideg, ááááh dehogy, nyitok is egy sört erre :)))
Kint beszórtak cirka 25ezer db-ot azután, hogy mi bezártunk :)
Lenyomták 5,37 ajróig (1500Ft).
Ratyinak ratyi, de ezzel az eggyel eddig mindig jól jártam. :)
Remélem, nem holnap fog megszakadni a széria.
zeeh, te "perverz" módon szereted ezeket a ratyi részvényeket....:)
Még nem néz ki rosszul.
Továbbra is, ahogy nézem a kinti kötéslistát, úgy látszik amikor több db összegyűlik eladáson, akkor egyben kiveszik... Remélem jól látom.
Egy kis pakkal beszálltam. Max. holnap bővítek, ha menne tovább.
:)
30.500db-ot vettek meg (ill. adtak el) 5,56 euro felett (1555 Ft felett), talán nem szakad be...
Tudom, hogy te vagy. :)
Nem tudom, innen nézve most drágának tűnik, de lehet, hogy holnap már olcsó lenne. Ez az egyik kedvenc pépőröm, ezzel eddig csak nyertem. :) Nem kéne megszakítani a szép sorozatot. :)
Lassan kezdik a realizálást zárás előtt. Kint még +11,88%.