trend irányban annyi pénzt lehet keresni, hogy nem lehet elkölteni. de ellenkező irányban kihivás...
trend irányban annyi pénzt lehet keresni, hogy nem lehet elkölteni. de ellenkező irányban kihivás...
Nekem jó, ha neked jó. De te magad írod, hogy EMELKEDIK. Akkor nem lenne célszerűbb a long? :)
Az EURJPY 5 percesen egy emelkedő csatornában araszol felfelé. Sávtetőnél eddig mindig összejött a short...
3 órás? Ez valami egészen újszerű felosztás lehet. :)
Nagyon óvakodnak tőle.:) Nap végére remélem kitépik. A tegnapi kötvényhozamok szánalmasak voltak, azért is kapott a pofájára akkorát.
oké 3 óráson mintha fordulgatni akarna.
Mindegy nektek nagyon sok pipet, és még több %-ot kivánok!!!!!
nasit tartsátok meg jővő hétig!!!!
EURUSD 15 percesen duplacsúcs, 4 óráson nagyon beszűkült és a 200-as mozgóval bírkózik éppen. Rövidre nem túl longos, de bármi lehet :)
ezt a nyögvenyelős szadista ribancot :(
Ez ma bottal sem akarják piszkálni
Nehéz ügy ez most!
EURUSD long
USDCHF-USDJPY short, de nem szeretnék, hogy tovább essen, viszont €$ együtt emelkedni??? Hát nem tudom, kemény meccs lesz!
pont ezt néztem, hogy vegyem támasznak, vagy mit kezdenek vele, lassan betöltik :(
Réssel ugrik két gyertya közt M15-ön, olyan lendület van benne. :)
Csak előtte szóljon :)
Ettől az alakzattól is többet vártam €$
ebből legyen okos az ember :(
http://www.imagebam.com/image/cbdf3d93467529
/fekete a 20-as sárga a nyitószint/
USDJPY órás 20-sal nagyon nincs kibékülve! Se alatta se felette effektus :)
A historikus chartmozgások mindig visszaköszönnek.
1.38 fölötti zárásoknál majd felűlvizsgálom álláspontomat. Havin átmegy az MA50en, és felette is tud maradni, akkor számomra is tartósnak ígérkezik a long.
azért ezt így kijelenteni se lehet, esetleg ha nincs varázsgömböd:)
mindegy majd lesz valami, nem szeretek ennyire előre nézni