Mondon, hogy nem elirás. Ott az Országházat is ráteszem. Már ha még ér akkor valamit.... :D
Mondon, hogy nem elirás. Ott az Országházat is ráteszem. Már ha még ér akkor valamit.... :D
én is 40-ről. Még a reggeli felszúrásban megvette. Stop 8,510-en. (Nem elírás.)
Hátha kiszedik... :D
én is 85.321-től
stop szigorúan titkos helyen, sőt nincs is, és nem is lesz :) /üzenet Londonnak/
Én USDJPY longban vagyok, de ha csak ennyi telik tőle, akkor nem sokáig.
Nyitottam reggel gbpjpy shortot. Pár pip után záródott.
Nyitottam gbpusd shortot 40-en. Pár pip nyerőben nem zártam, mostanában meg feljöttek 80-ra a stoppért....
remélem folytatódik a trend és nem most fog megtörni:)
Vicc amit az USDJPY-vel csinálnak a tegnapi City zárás óta. Ráadásul óráson gombostűfejnyire szűkült.
:)
Bármit bármibe. Én már csak vaktában nyitogatok...
Én ezért is csak nektek árulom el, hogy longolom a tegnapi alj + mai alj összekötéséből kialakult trend 3. érintésétől /1,28319/ :)
Stop az alatt van!
HA órást megnézitek akár egy csészét akár egy ford fej-vállat belelehet magyarázni
ááááááááá
zártam mindent, gbp usd csúnyán kiiszedett 60-on :-(
Komolyam mondom, ha beírnám, hogy eurusd short, stop 1,51-en még azt is képesek lennének kiszedni... :D
eurusd stop 0-ban, vettem gbpusd-t 56703-on, és nasit 1826,25-ön
3 számomra most betettél egy ilyen komplex szöveget! Nem szégyelled magad! :))
most goolizhatok :P
Research Spotlight "Don't Bet On The Yen" UBS G10 FX Strategy Yen bulls should beware. While the chances of direct FX intervention are hampered by the tensions it would raise with Japan's trading partners, the authorities have other options yet. When USDJPY was at 85 in December, the BoJ surprised the market by announcing offers of 3m yen liquidity, helping check yen strength. With the market increasingly long yen, a Fed that's made its policy moves for now and a BoJ with other tricks up its sleeve, the yen is not a one-way bet. Please see the "Don't Bet On The Yen" Note on www.ubs.com/fx for details.
hogy mik vannak... :D
http://www.finviz.com/forex_performance.ashx?v=12&o=-perfdaypct
és rá is lehet mutatni, akkor grafikon is van..