Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: usdchf

#291770 archenius Előzmény: #291760

Ha töri az előző aljat, jöhet a szabadesés. 1,013-ig én nem látok különösebb támaszt.

Re: gbpcad

#291768 forexmaniac Előzmény: #291758

vettem amit mondasz, akkor a te rendszered szerint csak a mostani gyertya lépnél be? (persze ha így zár)

gbpcad

#291755 forexmaniac

Beléptem gbp/cad longba, órás egy viszonylag nagyobb kanócú gyertya volt ami pont a trendvonalig ment és a következő gyertya highja magasabb volt mint az előtte lévő. Kíváncsi leszek elég lesz-e ennyi…?

http://img707.imageshack.us/img707/9422/gbpcadh1.jpg

http://img101.imageshack.us/img101/7512/gbpcadh4.jpg

tp-t ne nézzétek, mert ha minden jól megy stoppal fogom zárni:)

szerintetek ez így megfelelő? váram az építő kritikákat:)

Re: EURUSD

#291749 Zabás Előzmény: #291745

Pont napos trendvonalnál szambázik, én benne látok, innen egy 5. hullámot ami 1,35 ig elrepítheti, csak előtte az napos EMA55-öst küzdjük le és az órás mozgókat.

#291745 archenius Előzmény: #291739

Én sem hosszúra gondoltam, csak úgy kb 1,288-ig. De tényleg elég harmatos.

USDJPY-t nézegettem még egy jó kis shortra, de azt hiszem már lemaradtam a jó beszállásról. :(

#291741 Sanguis Előzmény: #291739

Igaz, hogy a CPI-re visszarántották, de szerintem félnek az ír kötvényaukciótól. Minden esetre nekem most inkább lefelé áll hosszabb távon.

#291728 Amatoregy Előzmény: #291687

basszus, sikerült funda+ta alapon olyan pozikat felvenni, hogy bármi történik a tőzsdén 1 hete konstans lett a minusz összege....

Ebből lassan ki kellene valahogy jönni... Nem nagy tétel, de ha akartam volna se sikerült volna így....

Re: jenek

#291653 Amatoregy Előzmény: #291652

Ez igaz. De pont ezt beszéltük chf kapcsán is. Most már kezd érdekes lenni, hogy az erős jpy, az erős chf az erős usd sok mindenkinek nem tetszik.

Más kérdés,hogy a gyenge eur-ból a németek profitáltak. úgy tűnik az usa (meg a minősítők) saját kardjukba dőltek bele. Addig gyengítették az eurt, hogy tévedésből fellendítették az exportot (eu és németo) és agyonvágták az usa exportját.

Re: jenek

#291652 Sanguis Előzmény: #291647

Két hete folyamatosan intervenciós retorika van Japánban. Egyetlen problémájuk van, közös, vagyis nemzetközi intervenciót akarnak, mert Európa elutasította az egyoldalú Japán intervenciót. Az USA-t nem lesz nehéz a maguk oldalára állítani. Meglátjuk Európa mikor adja be a derekát. A kötvénypiacok előbb utóbb kikényszerítik a közös intervenciót.