A mai résbetöltés várható volt én azon csodálkozok, hogy ez tegnap nem sikerült! De ma meglehet akár az is! De ha nyitva marad a héten akkor kiváló szökési rés lehet belőle!
A mai résbetöltés várható volt én azon csodálkozok, hogy ez tegnap nem sikerült! De ma meglehet akár az is! De ha nyitva marad a héten akkor kiváló szökési rés lehet belőle!
Azért onnan ahol hétfőn nyitogattuk a longokat (Bud meg shortokat) 900 ponttal lejjebb nyitottunk ma ki.
Elméletileg ma lesz némi korrekció,amiben úgy néz ki mi is benne leszünk,csak az esésből maradtunk ki :D
lefelé is fog, csak nyugat emelkedésénél mi oldalaztunk már és estünk, most kivárás van sztm
Nem hiszem el, hogy se ma se tegnap nem sikerült egy rendeset esni, csak itt szarozunk helyben a nagyok árnyékában.
Mondtam, hogy 6-800 pontot csak felfelé lehet menni... Lefelé a fele is extra teljesítmény lenne.
szerk: És már plusszban!
ezzel lehet azért vitatkozni :)
méé kaptál sms-t...vagy vadászat közben susogott tippeket a szél? ha nem akkor méé lennél vip..
te hullámlovas..némi szerencsével..és jó érzékkel mint pl csusza..
jól csinálod van metekod..(ami elvileg nem nehéz hiszen egy kínai 4alapműveletes kalkulátorral megcsinálható) bekorlátozod a bukódat..de egyben a nyerődet is..
vsz a tőzsdén kétféle módon lehet keresni...
szorgalmas hangya módszer..aki naponta pici százalékokból építkezik..
és a befektető..aki trendeket és szinteket néz.. betól és 1-2éves szinten vár eredményt..
Na és a mai meglátás? Mindjárt bezőldül minden, ennyi volt az esés? Sp 1070 óta meredeken emelkedik.
Ma várható adatok:
SE 09:30 Svéd infláció (hó/hó), július, előző: 0,0%, várt: -0,2%
EU 11:00 Eurozóna ipari termelés (hó/hó), június, előző: 0,9%, várt: 0,7%
US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 479 ezer fő, várt: 465 ezer fő
US 14:30 Importárak (hó/hó), július, előző: -1,3%, várt: 0,4%
-2% usára sem tudtunk elkezdeni esni,ebből gondoltam hogy vmit előhúznak a kalapból...hambi megvétel és társai,22600 az elő akadály felfelé jelenleg.
Eszemben sincs görbéket nézegetni. Ha eléri a számom adok vagy veszek, tőlem lehet mikiegér is.
Sosem hittem a chartokban, ezt már sokszor elmondtam. Szerintem ezek azoknak valók, akik nem tudnak saját kereskedési taktikát kidolgozni.
Bár semmi nem támasztotta alá, én adtam hatit 23 600-on, és otit 5 270-en, amikor mindenki hurrázott. És MOL-t is 20 650-en. Egyelőre mind nyerő, bár az otit tegnap kicsit gyorsan zártam. Chartok alapján itt sokan beragadtak longba. Akkor most én VIP vagyok???
jöhet eső, jöhet hó, még megjelenhetnek öntőbrigádok oti-ban.
Egyébként én felfelé vártam, ezért vagyok longban, de az még nem akar eljönni :)
mint a kifejezés atyja elmondom..
a vipek nem veled azonos infók alapján kereskednek.. te itt görbéket nézegetsz ami a múlt és neked üzennek vele..egyszer egy mikiegeret fognak rajzolni a charttal..
pl otp-nek saját elemzői..saját kutatói vannak.. ennek az eredményeit megkapja pár ember.. és nyílván nem csak a bank érdekében használják..
ibiza vipes elmélet még anno.
vip3
-vegyéé 6800on oszt aggyad elfele de sürgösen ha hetessel kezdödik
vip2
- méltóztasssék 6667en vásárolni és kedden du 2,15kor7233on eladni, és elöre is elnézését kérem amit néha majd a monitoron tapasztalni teccik.
vip1
-kegyelmes uram tessék szives azt a kis enter gombot megnyomni -azt se nem? jó akkor biccenteni sziveskedjék, köszönöm... megtissztelt a biccentésével..targoncás gyuszi már rakja a nyereséget raklapon az ifalimoba..lenne ez a fránya T+3 de a magaméból... vicces teccik lenni köszönöm a barackot a buksimra.
jelezted :)
csak eleve minek kellett a long onnan? azt nem értettem akkor sem, és most sem:)
mit láttál tegnap? már elmúlt, tényleg érdekelne...
Jeleztem hogy kb ugyanott fordultam shortba :D
Az mondjuk nem szerepelt a tervben hogy csak Oti tud egy minimálisat esni...