Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#291086 Zabás Előzmény: #291079

A mai résbetöltés várható volt én azon csodálkozok, hogy ez tegnap nem sikerült! De ma meglehet akár az is! De ha nyitva marad a héten akkor kiváló szökési rés lehet belőle!

#291083 Fornit Előzmény: #291077

Azért onnan ahol hétfőn nyitogattuk a longokat (Bud meg shortokat) 900 ponttal lejjebb nyitottunk ma ki.

#291080 Waszeitung Előzmény: #291077

Elméletileg ma lesz némi korrekció,amiben úgy néz ki mi is benne leszünk,csak az esésből maradtunk ki :D

#291079 Kissherceg Előzmény: #291077

lefelé is fog, csak nyugat emelkedésénél mi oldalaztunk már és estünk, most kivárás van sztm

#291077 sbbacsi Előzmény: #291035

Nem hiszem el, hogy se ma se tegnap nem sikerült egy rendeset esni, csak itt szarozunk helyben a nagyok árnyékában.

Mondtam, hogy 6-800 pontot csak felfelé lehet menni... Lefelé a fele is extra teljesítmény lenne.

szerk: És már plusszban!

#291068 Ibiza Előzmény: #291052

méé kaptál sms-t...vagy vadászat közben susogott tippeket a szél? ha nem akkor méé lennél vip..

te hullámlovas..némi szerencsével..és jó érzékkel mint pl csusza..

jól csinálod van metekod..(ami elvileg nem nehéz hiszen egy kínai 4alapműveletes kalkulátorral megcsinálható) bekorlátozod a bukódat..de egyben a nyerődet is..

vsz a tőzsdén kétféle módon lehet keresni...

szorgalmas hangya módszer..aki naponta pici százalékokból építkezik..

és a befektető..aki trendeket és szinteket néz.. betól és 1-2éves szinten vár eredményt..

Na és a mai meglátás? Mi…

#291060 Benjoe

Na és a mai meglátás? Mindjárt bezőldül minden, ennyi volt az esés? Sp 1070 óta meredeken emelkedik.

#291055 kerikoma Előzmény: #291052

Ma várható adatok:

SE 09:30 Svéd infláció (hó/hó), július, előző: 0,0%, várt: -0,2%

EU 11:00 Eurozóna ipari termelés (hó/hó), június, előző: 0,9%, várt: 0,7%

US 14:30 Heti friss munkanélküliek száma, előző hét, előző: 479 ezer fő, várt: 465 ezer fő

US 14:30 Importárak (hó/hó), július, előző: -1,3%, várt: 0,4%

Re: jl

#291054 Waszeitung Előzmény: #291046

-2% usára sem tudtunk elkezdeni esni,ebből gondoltam hogy vmit előhúznak a kalapból...hambi megvétel és társai,22600 az elő akadály felfelé jelenleg.

#291052 Ricsi Előzmény: #291048

Eszemben sincs görbéket nézegetni. Ha eléri a számom adok vagy veszek, tőlem lehet mikiegér is.

Sosem hittem a chartokban, ezt már sokszor elmondtam. Szerintem ezek azoknak valók, akik nem tudnak saját kereskedési taktikát kidolgozni.

Bár semmi nem támasztotta alá, én adtam hatit 23 600-on, és otit 5 270-en, amikor mindenki hurrázott. És MOL-t is 20 650-en. Egyelőre mind nyerő, bár az otit tegnap kicsit gyorsan zártam. Chartok alapján itt sokan beragadtak longba. Akkor most én VIP vagyok???

#291049 Ricsi Előzmény: #291045

jöhet eső, jöhet hó, még megjelenhetnek öntőbrigádok oti-ban.

Egyébként én felfelé vártam, ezért vagyok longban, de az még nem akar eljönni :)

#291048 Ibiza Előzmény: #291018

mint a kifejezés atyja elmondom..

a vipek nem veled azonos infók alapján kereskednek.. te itt görbéket nézegetsz ami a múlt és neked üzennek vele..egyszer egy mikiegeret fognak rajzolni a charttal..

pl otp-nek saját elemzői..saját kutatói vannak.. ennek az eredményeit megkapja pár ember.. és nyílván nem csak a bank érdekében használják..

ibiza vipes elmélet még anno.

vip3

-vegyéé 6800on oszt aggyad elfele de sürgösen ha hetessel kezdödik

vip2

- méltóztasssék 6667en vásárolni és kedden du 2,15kor7233on eladni, és elöre is elnézését kérem amit néha majd a monitoron tapasztalni teccik.

vip1

-kegyelmes uram tessék szives azt a kis enter gombot megnyomni -azt se nem? jó akkor biccenteni sziveskedjék, köszönöm... megtissztelt a biccentésével..targoncás gyuszi már rakja a nyereséget raklapon az ifalimoba..lenne ez a fránya T+3 de a magaméból... vicces teccik lenni köszönöm a barackot a buksimra.

#291046 Ricsi Előzmény: #291042

jelezted :)

csak eleve minek kellett a long onnan? azt nem értettem akkor sem, és most sem:)

mit láttál tegnap? már elmúlt, tényleg érdekelne...

#291042 Waszeitung Előzmény: #291039

Jeleztem hogy kb ugyanott fordultam shortba :D

Az mondjuk nem szerepelt a tervben hogy csak Oti tud egy minimálisat esni...