Még várok de az EurJpy pénteki GDP plusz a többi okán holnapi beszállót sejtet hosszabbra:))
Még várok de az EurJpy pénteki GDP plusz a többi okán holnapi beszállót sejtet hosszabbra:))
Én már opcióson call longban vagyok USDJPY-ben 86-os strike árral, és 110,200-ról EURJPY-ben promt.
én ma pont ezért vontam ki magam!
tudod mi a cél :)
Addig kell jónak lennünk, míg Floridában olcsók az ingatlanok :)
Pont így, ahogy rajzolod. Még ha nem is 8, de 4 már lehetne benne. Ma kicsit szétszórt voltam én is. Lehet kevesebbet kellene fórumoznom, és jobban koncentrálni a kötésekre. :)
Ja-Ja nézz rá a Jpy indexre, ha innen nem fordul érdekes összeomlás jöhet a Japó exportra:))
Halihali
Részemről még kivárok, de lassan lépni kell mind a €, mind $ erő oldalán. Bár az EurJpy preferáltabb nálam, de a másik pár is kezd izgalmas lenni:))
MA €$-ban fantasztikusan lehetett pozit építeni eddig 8 pozi lehetne nyitva és mind pluszos lenne egytől egyig! és még nincs vége a napnak!!!
EZT KÉNE MAGAMBA HELYRETENNI? HOGY TUDJAK ÉPÍTKEZNI? NE PEDIG RESZKESSEK? MINT EGY KISMALAC!
http://www.imagebam.com/image/9e4e4192579857
BAlacy stratégiája egy - két indivel kiegészítve
Pénteken felkerül +1 videó a stratégiáról
Üdvözletem Mester!
Legyen igaza. Én is ülni szeretnék még benne egy darabig. Végre építenem kellene egy jó kis pozíciósort, mert fejben már nagyon megy. :)
Ha ez hetesen dupla alj és 1 kis intervenis segédlet is jön, nem elrugaszkodott álom a 90:))
jah:D
de hozzátettem h ne szaladjunk ennyire előre:D
mert elég rossz helyeken nyitottam a longokat...mind 85 felettről:S
szal annyira még nem vok nyugodt a long pozikban
Na, a mohóság megvan benned, azt már látom. Kereskedő erény. :)
nah azt támogatom én is de akár 87ig is elmehetne és fölötte már bull lenne 90 és 95-ös célokkal
de persze ne szaladjunk ennyire előre
látod?
így kell ezt csinálni:)
ha az ember megtalálja a jó idősíkot ami neki bejön akkor nincs olyan nagy gond...
nah mostmár pluszba vok a longokkal....
eszt se gondoltam vna.. akérdés az h mot ez milyen pattanás??
Stop 0-ban.
Arra jöttem rá, hogy attól nem történnek meg korábban a dolgok, hogy én kisebb idősíkot nézek.
Most jött M15-ön számomra fordítós gyertya konfiguráció, és meg is indultak szépen. :)
nah az összes GBP/USD zárva
a USD/JPY meg elég szépen és keményen megindul... azokkal a shortokkal most vagyok majdnem 0-ba még várok a zárásokkal kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle:)