csak egy gond van h a jpy nagyon bika
ahhoz hogy jó legyen a longja ahhoz visszakell mennie az eur/usdnak a letörési szintje fölé és egy japán intervenció
csak egy gond van h a jpy nagyon bika
ahhoz hogy jó legyen a longja ahhoz visszakell mennie az eur/usdnak a letörési szintje fölé és egy japán intervenció
Jól elkaptad, és gyorsan ki fog derülni, ha esetleg mégse akarnak emelkedni. Viszont ragyogó RR-je lesz, ha bejön. :)
Te döntöd el, milyen kereskedési stratégiát követsz: scalper, swinger, daytrader vagy trendkövető... pénzt, ha ügyesen csinálod mindegyik hoz. Az életmenet, a kereskedésre fordítható idő, a személyfüggő mentális tényezők mind együtt idővel kikristályosítják, végül is mely stratégia válik be az egyénnél.
Itt pusztán arról van szó, hogy nyilvánvalóan a trendszerű mozgások lekövetésével lehet a legjobban pénzt keresni. Trend is your friend! - ez soha ne felejtsd el! De természetesen ez nemcsak a devizára értendő, ugyanez a helyzet részvény, részvényindex, árútermékek esetén is. Ha van világosan látszódó trend, akkor azt meg kell fogni.
Egyébként demózz csak sokat, én is csinálom, pedig aktívan kereskedek.
Én ritkán írok ide, inkább csak olvaslak benneteket. Mások sikeréből és kárából is lehet okulni, erre az ilyen fórum nagyszerű lehetőséget nyújt.
Minden szintnek van értelme, csak nem biztos, hogy azon az időtávon... :D
És a japcsik cumiztathatják USA-t az államkötvény-piacon. A FED pénze kevés nélkülük, most, hogy Kína visszafogta a vásárlást, de lehet, hogy le is állítja.
Na a másik aljvadász. :)
De ennek a szintnek legalább van értelme. Szép.
lehet. Megyek el. Van néhány jpy pozim (bukóban közeli szintekről) boj beavatkozásra várva...
Az EURUS1,2990-ről fordult, Az USDJPY-t szerintem megfogják itt. Szóval próba cseresznye.:)
EURJPY ellenállás 110,02-nél.
én is nézegettem. de még süket japókat nézve mehet lejjebb is...
Sziasztok!
Segítenétek, hogy ki az aki szervert bérel? Azt hiszem itt olvastam, hogy 15EUR/hó....
Előre is köszönöm a segítséget!
Tisztelettel:
Ádám
nem vitatom. Ő döntése volt. Én se nyitom újra a most zárt pozit. Egy adag fut még jóval lejjebbről, de azt hosszúra adtam... (meg hedgelve is volt nagyon sokat...)
Szerintem mindkét tag kiszámíthatatlan volta miatt bármi lehet....
Nem akarok jósolgatni, de szerintem még ugyanennyi benne van lefelé. 1,56 környéke jó cél lehet elsőre.
Van több shortom is : eurusd-ben 1,32-ről gbpusd 1,598-ról és egy usdhuf 238-ról meg persze usdjpy long 89,88,87 86 és 85-ről,valamint usdchf 1,038-ról. De ezek csak demóban.Ezért ezekkel nem is terheltelek benneteket.
Itt tesztelem a beállításaimat.
Amit beírok a topikba azok éles pozik,ha nem az,akkor azt mindig jeleztem.
Van éles számlám is,de azon most csak 100euró van. 0,10-es lottal egy pozi is sok néha. Volt,hogy leamortizáltam 30euro alá.Itt már egy 20-30pipes stop végzetes lehet. A legkevesebb margin igény 15euro,ami a tőke 15%-a.Jobban örülnék,ha ez 1,5%-lenne,de most ennyi van.Meg amúgy is "innen szép nyerni" ahogy mondani szokták.
Amint lesz megfelelő fedezetem,átállok a több napos pozikra.Konkrét célárakkal stoppokkal.
Így addig maradok tisztelettel amatőr az amatőrök között! :)))
kérdés, hogy miért? lejjebb megy vagy feljebb? :D
Zsebretette és kész. Mondjuk én követőtt tettem volna, ha nem kap ki a pozimból. De adat utánni semmittevésre nem gondoltam, hogy hiretelen ennyit esik így elég volt a 60 pip is....