Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#290411 archenius Előzmény: #290396

Szerintem csak a trendkövető magatartással lehet sikeresen kereskedni hosszú távon. Hogy ne kapj idő előtt szívrohamot. Valamint a magasabb idősíkok felé orientálódással. H1-H4 elemzések, és M5-M15 belépők ezek irányába. Erre előbb-utóbb mindenki rájön, aki megmarad ezen a piacon.

Re: GBPUSD

#290410 Mikey Előzmény: #290405

70 pipet nem akarok visszaadni.Zártam.Remélem később lesz lehetőségem visszanyitni!

További jó "szórakozást"!:-)

#290408 rbbj11 Előzmény: #290405

én is követőt írtam lentebb

ha ott hagyjuk a forex pozit, sztem az a legcélszerűbb, főleg, ha már szép védhető profit van, és így értelmes követő stop elhelyezhető

#290407 concorder Előzmény: #290402

ahogy írták tegyél követő stoppot a pipszámot meg ugy állítod ahogy neked jo

én szvsz tartom az 55ös célárig...

ha nagy patt lenne akkor zárok, de én gép előtt vok szal nekem könnyebb a helyzetem...

#290401 Mikey Előzmény: #290398

Még én is tartom őket,erősen figyelve!Jó lenne,ha bemenne 57 alá és ott pattogna kicsit a további lejtmenet előtt!

#290398 concorder Előzmény: #290397

megvan az uj alj... most itt 57 környékén táncol...kíváncsi leszek lesz-e patt vagy megy tovább

shortok még tartva

#290397 Amatoregy Előzmény: #290395

mire oda klikkelten ki is vette az elsődleges célárat.

Úgy látszik később jelent meg a délinyúz......

70-10

egy még maradt 3 hónapra... :D

#290395 concorder Előzmény: #290391

nah ezt szépen beküldték:)

most megérkeztünk az előző aljhoz, ahonnan elsőkörben egy kisebb fajta pattanás benne lehet

ha előző alj alá megy akkor mehet tovább 1,55 irányába

#290394 Roller Előzmény: #290370

Én választottam magamnak ezt a stílust.A környezetemben senki nem foglalkozik a tőzsdével,így mindent nulláról kezdtem. Fél éve még lövésem sem volt a tőzsdéről.Most meg 1percen belül adok-veszek.Nekem már ez is nagy dolog!

Kihozom belőle,amit lehet.Ha már nem látok benne fejlődni valót,akkor váltok.

Amúgy 111-nél akrtam betenni egy ordert,de egyszerűen nem hallgatok magamra.

Végül csak visszajött pluszba.Így 40 helyett 10pip lett. Ezt kell megordítanom és boldog ember leszek.

#290370 archenius Előzmény: #290357

Bocs, ha erősnek érezted. Tőlem nem kell engedélyt kérni, én is csak egy lelkes amatőr vagyok.

Felőlem aztán mindenki úgy kereskedik ahogy akar. Aki meg fórumbeírásokra nyit magának pozíciót, az meg is érdemli.

De azt gondolom te is érzed, hogy jobb lenne inkább a szép mozgásokban benne lenni, mint a korrekciókban evickélni.

Béke veled.

#290357 Roller Előzmény: #290265

Gondolom a többség nem is az én tippjeimet figyeli.

Én az aljakat és csúcsokat vadászom,de szerintem ezt te már jól tudod. Szerintem nem baj,ha van ilyen is.

Akkor én ezennel engedélyt kérek tőletek,hogy én legyek a kisebbség,ebben a topikban.

A jent már régóta longolni szeretném és erre Sanguis fundásan előbb-utóbb úgy is megadja a választ. Én meg addig próbálom megtalálni az alját.

Ti meghatározzátok a trendet és az alapján kereskedtek.Szerintem az nem baj,hogy én nem így csinálom. Senki kárára nem megy legfeljebb az enyémre. Remélem senki nem tette meg!!!

Tegnap mázlim volt és végül 150pontos esés lett belőle.Ma elbénáztam(rossz tf-et néztem)

Az rsi,stoch és a mozgóátlagok alapján teszem mind ezt.Meg némi mozgóátlagok hajlásszög eltérését és time/pip mozgásokat számolok,de ez utóbbi még fejlesztés alatt.

De értettem! A kisebbség elnyomva! Lakat a számon! :))

Továbbra is minden tiszteletem a topik lakóinak.

A tegnapi értelmetlen tippem 150pontos esést hozott.Tudom,ez csak véletlen és amúgy is több százat kellett volna.

#290349 Sanguis Előzmény: #290344

Economic data (UK): Claimant Count Rate (JUL) out at 4.5% as exp. and prior. Jobless Claims Change (JUL) out at -3.8K vs. -17K exp. and -15.9K prior. ILO Unemployment Rate (JUN) out at 7.8% as exp. and prior.

#290344 concorder Előzmény: #290342

10:30 GBP

Claimant Count Change

-3.8K -17.0K -20.8K

Average Earnings Index 3m/y

1.3% 1.1% 2.7%

Unemployment Rate

7.8% 7.8% 7.8%

egyelőre csapkodás az adatok láttán