46 pontos 5 seces gyertya volt!!!!
ezek állatok!!!!
a hatalmas dodo gyengülés az szerintem csak a két hónapja tartó trend folytatása.
irj az usa topikba
dodo hatalmasat gyengült...
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=137113&is=1
irány adott...
további usd gyengülés
valóban ha megtartják ezt a perpillanat szintet az már jó, ne is menjenek feljebb csak ezt tartsák.
oh várjál még ez csak a csapkodés negyedórája:)
aztán megnyugszanak és vmerre irányt vesznek
valóban nem semmi ami odaát megy, semmilyen hír nem tudja sokáig letörni, mi lesz itt holnap reggel.
jajj micsoda kemény játék te jó ég:)
olyan jo ilyenkor csak nézni a piacot:D
Annyira láma vagyok, hogy kénytelen voltam instrukciókat írni magamnak, hogy milyen lépéseket kell követnem. :)
Idősík függő a paraméter. M15-ön az a H4-et mutatja nekem.
Látom a charton, személyi pszichológusod van :)
A legfölső CCI-d az milyen beállítású?
Még szerencse, hogy alattam fordult egy hajszányival, ilyen is ritkán szokott előfordulni!
Tegnap még olyan terveim voltak,hogy eurusd short,gbpusd short és usdjpy buy. Erre ma usdchf short lett belőle és volt még usdjpy shortom,meg egy usdcad short is,de azt néhány pip nyerőben zártam(szerencsére). Ki érti ezt???
Én sem értem,de tényleg DT és 5-15 percesen Ráadásul most akartam usdjpy longba lépni,de nem volt elég meggyőző.
Az usdchf-nél h1-re is fókuszálok,mert rsi 80fölött volt bőven,így benne van egy nagyobb kör lefelé,de már ráragasztottam a zárás gombra az ujjam,mert kezd nem tetszeni és végre jó lenne valami pénzt is hazavinni.
Áhh hagyd, majd kinövi. :)
Most első körben simán benne látom az 1,3-at EURUSD-ben.
A stop rakosgatásom át kell gondolni. Reggel óta ülhetnék benne, ha nem vagyok ilyen kis óvatos. :(
azt nem értem,hogyha eurusd esik, akkor miért akarsz usd chf-et shortoln?
tudom DT! :-)
amugy eurusd de tényleg csak a moka kedvéért (ill. ha igazam lesz akkor hosszabra) short 1,31039-ről.
stop 1,37-en target 1,05