GBPUSD-ben már Ő is zárta a longot. Ma én is shortot nézegettem volna benne, de még nem volt számomra igazán meggyőző. Jó lenne egy szép H1 50-55 SMA törést látni benne.
GBPUSD-ben már Ő is zárta a longot. Ma én is shortot nézegettem volna benne, de még nem volt számomra igazán meggyőző. Jó lenne egy szép H1 50-55 SMA törést látni benne.
És ezt a következtetést miből vontad le? Már csak azért, mert én egy fordulós szintről beszéltem, nem napos adatra való kereskedésről. Kratya pedig a trend folytatódlagosságáról. De kíváncsi vagyok rá, hogy szerinted miért Kratyanak lesz igaza.:)
Hát longra is elég szutyok a 10-20 pipes mozgásaival mostanában :)
Mi baj van vele? Csak a longot kellett keresni benne. :)
van itt valaki, aki foglalkozik aud/usd-vel?
Teljesen vicc, amit ez a szutyok csinál már második hete. :)
Oké. Nem voltak egy hétig. Nem is követtem az eseményeket. Nagy mozgás ma nincs.
Ennélfogva eddig nem is kereskedtem.
Az okos nő előre check-olja a hitelképességed. Ha nem ütöd meg az elvárt szintet, be sem engedi tenni az ordert.
De ne OFF-oljuk szét a topikot szerintem. :D
A forex az veszélytelenebb. Egy rossz poziban kistoppolnak. Itt meg 9 hónap múlva közlik, hogy kevés a marginod.... :D
Jöhet, leszek neki önként, oktatási segédeszköz. Díványom van. :)
Ez is az is :DD
Jó lesz az a short előbb-utóbb csak kérdés,hogy honnan.
Itt áll egy mellettem. Igaz levelezőn jár, (90,60,90-es fibó szintekkel....) Átküldjem hozzád?
:DDD
Áhhh tök béna vagyok. Azóta volt 2 másik shortom is, de nem bírok ráülni a kezemre.
Nincs itt a közelben egy pszichológus? :(
Te is megelőzöd a korodat!
Meg a piacot. Most már jó lenne.