Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#288746 Kissherceg Előzmény: #288742

195 centi:P

egyébként meg nehéz olyan kocsit találni, amit nem tuningoltak szarrá, de szerencsére mondeokat elkerülték.. bmwken ezek a remus szarok kiborítanak, annyira igénytelen, főleg azok a leültetések, amikor a kerék veri folyamatosan a dobot kb... ááá nagyon igénytelen kocsik vannak, pár szerencsés sorsú szerencsétlennek köszönhetően...

#288742 Sumér harcos Előzmény: #288724

logikus személyre szabott okfejtés:))

élőben nagy meglepetés volnál,annyi szent...110 kilo,190centi...nem semmi....ugyan már többen mondták,hogy Toldi Miklos alkatú a Herceg:)

#288724 Kissherceg Előzmény: #288711

gyűjtök a kocsira :)))

crz, CRX nekem kizárt 190centi és 110kilo felett:)))) mx5 is :) Nekem egy hodály kell, amivel lehet haladni, nem akarok rallyzni, de esélyt meg kell adni az örömöknek, pl szerpentínezés :) az előző mondeo st ezért tetszik, kutyának nem tűnik fel, Én meg élvezhetem elvileg..

#288694 Sumér harcos Előzmény: #288691

jó állapotú targa crx-et nézegetek folyamatosan.....de egyszerűen nehéz...

van,hogy találok,magyar 2.tulajos,de nem vti,nem tetszik a szine....mondjuk el is kelt az orrom elöl...

ezt,ha találnék,veteránnak is elraknám....

#288685 Sumér harcos Előzmény: #288679

hát ez az ominozus focus...szalonauto volt....mi hoztuk ki a Hoványtól Kecskeméten....

8000km-el már repült is nem volt érdekes a bukta mértéke.....akkora trágya...

kivülről jól nézett az ki,16-os szép felnik.....jó szin,mokányul mutatott....

volt,hogy egy sima nyári reggelen művészet volt beinditani is,ledadogott a motor,néha leállt...ilyet még nem láttam új autónál,amiket ez produkált...

#288680 Kissherceg Előzmény: #288676

mesélj :) civicet tuti nem, mert annyi, mint egy accord, régebbi civicec meg szét vannak hajtva és papírból készültek, így ismét accord. Új civic pedig drága és torz sztm, tehát accord :)

szigorúan kézi váltósat tervezek, automatát kizárt...

#288679 Kissherceg Előzmény: #288675

ford sima motorok nagyon fosak, Én is új 1,6os focust vezettem többször, iszonyat mit eszik haveromank... szerencsére céges autó, de brutál, nagyon szidja... Ősszel kap helyette új meganet.

CC-k torzak sztm is, kivéve bmw :)

#288675 Sumér harcos Előzmény: #288653

st focus,abban a narancs metálban nagyon bejön...tetszik...még 5 ajtóval is...

ezek a 4 üléses keménytetős kabriok....van,hogy bizonyos szögből tetszenek,de a következő pillanatban olyan amorfnak látom őket,hogy az udvarba sem engedném be....főleg leengedett tetővel furcsák számomra.......ide sorolnám: H Astra,Megane,307 peugeot különösen rútánynak látom.......

egyébként családban most lett eladva 2006-os 1.4 benzin ford focus,tango metal,5ajtó....szinte fullos volt.......egyszerűen ahogy én hajtottam 13 liter alatt nem akart enni a szemét....ej de nagy retek motor ez fordtól,nem ment,zabált......

#288672 Kissherceg Előzmény: #288668

egyébként még honda accord van talonban, de ahhoz drága az alkatrész nagyon, ha jól tudom.

#288668 Kissherceg Előzmény: #288662

haladni márpedig muszáj :) télen volt 8,5 felett, de átlagot tojáslábakon tudtam levinni 8alá...

haverom yaris 1.3vvtje is 7,5et eszik.... Ellenben másik srác P307 2.0ese szintén 7,5et...

Ismerős új 325d 6,5, merci 350CDI pedig 8,5 átlagban... :))) kész viccek az új autók

Egyébként nem tudom milyen saabod van, de ismerősöm 9.5 aeroja 13-14liter körül szippant :) Ellenben hétvégén lehetett haladni vele

#288662 KawaBazsy Előzmény: #288641

A céges 1.4 Corollám 6.5-öt evett vegyesben. Amennyit írtál, annyit a turbós, automata avatarom eszik. Lehet, h túlzottan taposod neki? :-)

#288649 Sumér harcos Előzmény: #288641

ebből brahiból a bmw kellene nekem:)

tőzsdétől függ az élet...de az meg olyan,mint a kutya vacsorája...100%bizonyosság nincs benne....de szoritok neked,hogy bejöjjön az élet:))

majd viszel egy kört a bömövel,ha összejön:))

#288641 Kissherceg Előzmény: #288633

bmw 1998-2003 közötti széria kb. 3asok rohadt drágák.

Mondeoból ST200 vagy ST220 1999-2005, újabbat biztos nem.

C200kompr, azt meglátjuk, de az a kerek lámpás becsúszhat, ez a harmadik a sorban.

Lehet benzintemetők, de amíg 1.4es is 8-9litert eszik, akkor legalább haladjak... :)

Ez még a jövő zenéje, tőzsdétől függ az élet :)

#288631 Sumér harcos Előzmény: #288616

nem is csodálom,minden második 20 éves kölök 4millios autóval rohangászott.....elég sokan vissza adták a gépeket....

mármint,ha jól értelmezem,hirtelen pillantással,a cikk arról szól,hogy csökkent az autohitelekért folyamodók száma....