Na jó, csak makró szinten a tőzsdéknek se kéne mennie, nem?
Na jó, csak makró szinten a tőzsdéknek se kéne mennie, nem?
Ott van köztünk a nézeteltérés, hogy én funda alapon közelítem meg a kérdést, és szerintem a fundamentumok írják a TA-t. Nos nem egy makró, hanem azok összessége. Ezért gondolom én, hogy hamarabb veszem észre ez alapján a fordulatot, mint neked jelez a fundát követő TA.:)
Persze de hoszabbra, ezt irtam is!!!!!!!!
1,05, tarttom is de akár 1,38 is benne lehet előtte.
nekem konszolidálodik gbpusd naposon, és amig 5 ema felett van addig nem is izgulok
Ne felejtsd, hogy EURUSD-t is lefelé vártad, amikor én longba léptem.:) De lehet, hogy most sül a TA-soknak, bár én kétlem.:)
majd 1,6 feletti szinteken keressek belépőt.
1,64-et már ki is néztem :-)
CA Unemployment Rate for JULY out at 8.0% vs. 7.9% expected and 7.9% from prior reading.
Ha csak ez a kívánságod.:)) De 1,5-ig megjátszani 1,59 feletti szintekről, jobb arány, mint arra spekizni, hogy 1,6 fölé néz.:)
Ezzel sincs semmi bajom
csak előtte dugja ki a fejét az 1,6-on :-)
UBS 1 és 3 havi célárak.
Targets: GBPUSD 1m 1.5000, 3m 1.3500 The BoE kept policy unchanged as expected and no statement was issued as a result. Our current forecast is for the first policy rate hike in Q1 2011 despite some divisions within the MPC of late. We remain short GBPCHF via a put spread with strikes at 1.6300 and 1.5425.
Sanguis,
.
"A fontot a spekuláció hajtotta, hogy a növekvő infláció miatt hamarosan kamatvágás lesz."
.
Talán kamatemelést akartál írni :)
tudom nincs ezzel semmi baj, mondom, hogy 55-nél is bele vennék!
én is h jó legyen a longod!
de csak miután jo volt a shortom:D