Regisztráció Elfelejtett jelszó

Kezdők topikja!

Re: nincs cím

#288632 Kezdő Előzmény: #288578

Azt swingnek hívják, én is azt csinálom legtöbbször. Olyan 3 hétig is kitartom, ha úgy érzem. Bár egyszer itt azt mondta valaki, hogy swinger == beragadt daytrader :-)

#288627 AzHofi Előzmény: #288625

En ugy szoktam, hogy a pozi amit stopoltatni akarok, ellenkezo iranyu megbizast adok aktivalasi limitarral, es az aktivalasi arat allitom be a stop szintre.

erstem van nekem is. v…

#288625 Csilla76

erstem van nekem is.

vettem hatit. hogy teszek stopoot?

#288612 Csilla76 Előzmény: #288607

de ez a mostani adat CAD kanadai volt. tehát semmi. azt tudom, hogy fél háromkor halál lesz..valszeg rossz adat lesz.

#288608 pepe01 Előzmény: #288602

Az elmúlt néhány hétben péntek mindig piros volt , most pl: EKB bírálta a magyar kormányt!

#288587 Kitano Előzmény: #288578

Ez a Kecsó tőzsdei elemző honlapja:

http://www.chartcenter.hu/

Itt fent a hirdetési csíkban mindig megtalálod a könyvét. TA-val vigyázni, akkor lenne önmagát beteljesítő jóslat, ha mindenki ez alapján kereskedne, de sajnos/szerencsére ez nem így van. A TA-t én is csak támasz és ellenállásszintek azonosítására használom. A publikáló TA-elemzők közül szerintem Herceg a legjobb, csak valamiért egy ideje ő nem tesz közzé elemzést. Persze minden, amit írtam szigorúan szvsz. Mint minden tipp és tanács a tőzsdén. :-))

#288578 Csilla76 Előzmény: #288576

Én is benne szoktam maradni 2-3 napig, ha olyan a trend. Max bénázok nap közben sajnos. hétvégére is benne szoktam maradni.

#288576 Ricsi Előzmény: #288571

Én úgy gondoltam, akinek ez a célja, mint pl Fornit barátunknak. Ő nagyon ritkán visz át pozit, ahogy figyelgetem. Én meg általában átviszek, kivéve, ha akkora a napi mozgás. De az ilyen ritka.

3 féle kereskedési stílus van:

1). Napizó, daytrader, aki általában napon belül próbál meg pénzt csinálni.

2). Swinger, olyan 3-10 napos befektetés általában, ilyen vagyok én. Persze swingernek is vannak célárai pl, és ha azt napon belül éri el, akkor lehet hogy zár, de nem ez a cél, ellentétben a daytraderrel, akinél viszont általában a napon belüli zárás a cél.

3). Befektető. Az, aki hónapokra vesz vagy ad. Személyes megfigyelésem, senki sem befektető, csak azzá válik :)))

#288569 Csilla76 Előzmény: #288565

Szia, azon én sem tudok, csak mozilla firefoxban működik nálam. Valami beállítás baja lehet.