Üdvözlök mindenekit.
már egy ideje olvasgatom a fórumot és demózgatok is és csináltam egy kis stratégiát . ehez szeretnék segitséget kérni egy olyantól aki jártasabb ezekben a dolgokban a finomitásához - elöre is köszi a segtiséget. jános
Üdvözlök mindenekit.
már egy ideje olvasgatom a fórumot és demózgatok is és csináltam egy kis stratégiát . ehez szeretnék segitséget kérni egy olyantól aki jártasabb ezekben a dolgokban a finomitásához - elöre is köszi a segtiséget. jános
Tőlem ugyan nem kell !!!!!
Ápolgasd a gbp usd shortodat 579-ig jó lehet szvsz.
én meg ápolgatom a longjaimat :-)
én tök nyugodt vagyok :-)
csak nem értem miért nehéz felfogni bizonyos dolgokat.
kiváncsi leszek mi lesz a mai gbpusd-nek a vége!
Vagy hogy lehet egy eurhuf-ra 50 pontos stopot rakni
Vagy ha Totti nem ránk hallgat, akkor nem lenne sörünk :-)))))
Ne húzd fel magad! Nincs itt mit magyarázkodni. Mindenki máshogy csinálja. :)
jah akk én kérek elnézést:)
inkább nem nyilatkozom:)
senki vok hozzád:D
GE Industrial Production MoM (sa) for JUNE out at -0.6% vs. 0.5% expected and 2.6% prior revised up to 2.9%.
Tudom.:DD Csak arra akartam rávilágítani, hogy mindenki más veszteséget bír elviselni.:DD
nincs időm napközben nyomni mostanában.
Most éppen betonozunk, meg kutat ásunk, csak most volt baromi nagy zuhé, így most pihi van
Végre!
Azt híszem te ismersz a legjobban, és ismered a habitusomat, meg a kötéslistáimat is :-)
Gyuri !!!!!
ezt már annyiszor kitárgyaltuk én nem 1 lotot veszek ilyenkor ezt te is tudod!!!!!
Na mindegy én részemről lezártnak tekintem, és mégegyszer mondom D1 timeframe, és ahhoz van az M/M
Az opciót határidőre kötöd, így automatikusan zárnak annak kifutásakor. Igen call opciónál csak az opciós díjat bukhatod.
Szegény Kratya meg van lőve, kénytelen dolgozni, így nem ér rá pénzt keresni. :(
Azért is nyitogatott 0,1-el, ami látszott is a kötéslistáján. Különben küldené pár lottal Ő is a fél perces gyertyabelépőkkel. :D
nem opcióval csinálom, hanem promt.
De ha vissza olvásatok az elmúlt hetet akkor láthatátok, hogy vettem ki nyereséget (audusd, eurusd, dax nasi cac, fchi longok)
Amugy nekem ezt mutatja a chart hogy gbpusd ha lejön 55-re akkor is vegyek, és üljek nyugodtan :-)
:))
Nekem minimum 600 dollár, ha csak óvatosan traedelek, tehát nem tekintem semminek.:)
jah hát az opciós kereskedés az más:)
annál nincs is könnyebb:)
Call long opciónál nem úgy van, hogyha a határidőre a spot ár a strike alatt van, akkor egyszerűen nem hívod le az opciót és csak azt az opciós díjat veszted el, amivel az opció vásárlójaként a számládat a nyitásakor terhelik? Shortnál ugyanez, csak fordítva? Call opció egy jogosultság, amivel nem muszáj élni, ha a helyzet úgy adódik. Ezzel szemben az opció eladójának sokkal szarabb a helyzete, ha az üzlet nem az ő számára alakul kedvezően, hiszen ő nem jogosultságot, hanem kötelezettséget vállalt.
Jól tudom tehát, hogy az opció vásárlójára nézve árfolyamveszteség nincs, max csak az opciós dijat bukja el?