No, elvileg megtaláltam Webbrokiban, hogy hol lehet kikapcsolni.
Update: Köszi Zabás! :) Épp most találtam rá.
No, elvileg megtaláltam Webbrokiban, hogy hol lehet kikapcsolni.
Update: Köszi Zabás! :) Épp most találtam rá.
az egyébként ingyenes?
Nekem mail üzenet jön a mobil telefon mailjára....
KBC-nél KBC Equitas Blue díjcsomagban a teljesítést visszaigazoló SMS-t le lehet mondani?
Az szép lesz, ha mindig küldözgeti majd az SMS-t...
Hihetetlen, hogy ez a qrva Erste mindig befagy, ha nagy forgalom van valamelyik papírban.
Na, mindegy. Utolsó napom náluk.
portfolio.hu
adatletöltés, intervallum, ticker....
vagy saruman oldala...
bét-hez honnan lehetne kinyerni visszamenőleg a kötéslistát? Jó lenne, ha nem naponként kellene egyesével letölteni.
Köszi szépen:)
Egy ismerősöm akar vele kereskedni, mondtam neki, rákérdezek.
Külön topikja van itt a stockyn. Már van engedélye. Indexet shortolni érdemes egyébként horror rollover. Sms nyitásrol és zárásrol jo.
Sziasztok:)
Ismeri valaki a plus500 kereskedési rendszert? Ha igen, tapasztalatok?
Na, az remek.
Akkor még kénytelen leszek gyarapítani a libás bankot egy ideig, mert a short időszak valószínűleg pont ősszel fog igazán megérkezni. Ezt pedig nem szabad kihagyni azért, mert egy rendszer egyelőre nem ismeri a napon túli shortot.
Nyár közepére ígértek hatalmas fejlesztéseket, de eddig nem történt semmi! :(
Én megtettem, amit tudtam, hogy legyen fejlemény, most másnál pattog a labda. :)
KBC-nél nem lehet napon túl shortolni, még úgy sem, ha brokit hívok? Én ezt a tájékoztatást kaptam, de a tervek szerint idén megoldják a problémát.
Ersténél hogy megy a stop? Megadtam egy stop limitet, eladásra. Tehát ha a limitem eléri, akkor milyen áron veszi vissza? Ha elvileg nincs is rendes piaci áras megbízás...
Oké, már megvan.
Meg kell ezt szokni, fura a "Ludas Matyis" rendszerhez képest.