nem köll remegni
most hogy bezártunk lehet esni, az én shortom kistoppolódot...
holnap bővülő Danubius pakkal várom a reggelt, hatiban végül longom se lett, shortom se maradt. Szal sziasztok holnapig
mondtam h felkötnek minket... ezt a mutyiságot:)
rem estére beszakad usa aztán hnap mi is esünk egy rendeset
Áhá---nagyon cselesen felkötöttek elég sok mindent...
MOL, ban OTP -ben brutál pakkok voltak eladáson, mégis felkötötték..mert nem látszott ugyebár semmi a könyvben..
Mtelekom, mintaszerű felkötés...
Hati maradt szinte ugyanott..bár KT igy is szép lett...
OTP ,MOL lekötésre számítottam...kár hogy nem lett..szép nagy eladói pakkok jelentek ma meg ha észrevettétek..talán elkezdenek végre realizálni.
elég bolond egy nap volt, kt szép tág lett...
semmi baj nincs vele, én is kereskedek vele, de nem részvény, ezt írtam. :) És ezért nem összehasonlítható. De nem értem, mi a lényege ennek az eszmecserének. :D
Értem, de mi baj van a CFD-el?
A CFD (Contract for Difference) egy kereskedési instrumentum nyitó és záró értéke közötti különbséggel való kereskedésre vonatkozó kontraktus szorozva a kontraktusban levõ CFD-k számával. A kontraktus mögöttes terméke lehet konkrét részvény, részvényindex, kötvény, kamat, árucikk vagy deviza.
Miért kereskedjünk CFD-vel?
Európa egyik leggyorsabban terjedõ kereskedési instrumentumával, a CFD-vel nagyon egyszerû és olcsó kereskedni (a költségeket itt találja), rugalmasabb, mint a többi kereskedési módszer. A CFD legnagyobb elõnye, hogy szinte minden kereskedési stratégiával alkalmazható, és kiegészítheti a jelenlegi befektetési módszereket. A CFD különösen vonzó lehet a kifinomult befektetõk számára, akik rövid távú volatilitásból szeretnének profitálni.
A CFD-t eredetileg a hagyományos részvénykereskedelem utánzására hozták létre, de attól annyiban mindenképpen különbözik, hogy itt ténylegesen nem birtokoljuk a részvényt; derivatív termékrõl van tehát szó. A CFD a többi befektetési termékhez képest jelentõs elõnyökkel jár az aktív kereskedõk számára. CFD-kkel például emelkedõ és esõ piacokból egyaránt profitálhatunk.
23000-es Bux alatt épülne a jobb váll.....csak alatta.....
A díj most 0.16-17% körül van oda-vissza. Ez messze jobb a TDT-nél is.
A spread viszont sokszor nagy sajnos. 50-60 pont és megvan a -0.5% üzletenként.
Kíváncsi leszek mi lesz kint. Normál esetben azt mondanám, hogy ma rendes esés lesz. -1-1.5% És ha csütörtökön az van, pénteken ritkán veszik meg...
De meglátjuk.
"ügyfeleink választhatják a részvényekkel, nemesfémekkel és határidős ügyletekkel való CFD-kereskedést;"
Nézd, én forexen is kereskedem, tudom, miről beszélek...van 3 külföldi számlám, mindegyik külön stratégia fut, na mindegy, nem megyek bele.
A magyar piac olcsó. Akinek meg nem tetszik, nem kényszer.
hétfőn meg brutálisan vették és a hétfői alj még nem esett el az OTP-ben így kicsit zavaros az összkép nekem
usa csinálna a semmire egy laza +5%ot, holnap is meghallgatnám ezer pontos gappel ezt a szöveget:) hati nagyon necces