Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

most hogy bezártunk lehe…

#288265 RemegoKez

most hogy bezártunk lehet esni, az én shortom kistoppolódot...

Re: nincs cím

#288247 rbbj11 Előzmény: #288243

holnap bővülő Danubius pakkal várom a reggelt, hatiban végül longom se lett, shortom se maradt. Szal sziasztok holnapig

#288245 concorder Előzmény: #288243

mondtam h felkötnek minket... ezt a mutyiságot:)

rem estére beszakad usa aztán hnap mi is esünk egy rendeset

#288243 BudFox Előzmény: #288215

Áhá---nagyon cselesen felkötöttek elég sok mindent...

MOL, ban OTP -ben brutál pakkok voltak eladáson, mégis felkötötték..mert nem látszott ugyebár semmi a könyvben..

Mtelekom, mintaszerű felkötés...

Hati maradt szinte ugyanott..bár KT igy is szép lett...

OTP ,MOL lekötésre számítottam...kár hogy nem lett..szép nagy eladói pakkok jelentek ma meg ha észrevettétek..talán elkezdenek végre realizálni.

#288239 kelvin

ricsi 46351

oti 5400

hati 310

mtel 80

mol 500

sziasztok

#288222 rbbj11 Előzmény: #288221

semmi baj nincs vele, én is kereskedek vele, de nem részvény, ezt írtam. :) És ezért nem összehasonlítható. De nem értem, mi a lényege ennek az eszmecserének. :D

#288221 Zabás Előzmény: #288217

Értem, de mi baj van a CFD-el?

A CFD (Contract for Difference) egy kereskedési instrumentum nyitó és záró értéke közötti különbséggel való kereskedésre vonatkozó kontraktus szorozva a kontraktusban levõ CFD-k számával. A kontraktus mögöttes terméke lehet konkrét részvény, részvényindex, kötvény, kamat, árucikk vagy deviza.

Miért kereskedjünk CFD-vel?

Európa egyik leggyorsabban terjedõ kereskedési instrumentumával, a CFD-vel nagyon egyszerû és olcsó kereskedni (a költségeket itt találja), rugalmasabb, mint a többi kereskedési módszer. A CFD legnagyobb elõnye, hogy szinte minden kereskedési stratégiával alkalmazható, és kiegészítheti a jelenlegi befektetési módszereket. A CFD különösen vonzó lehet a kifinomult befektetõk számára, akik rövid távú volatilitásból szeretnének profitálni.

A CFD-t eredetileg a hagyományos részvénykereskedelem utánzására hozták létre, de attól annyiban mindenképpen különbözik, hogy itt ténylegesen nem birtokoljuk a részvényt; derivatív termékrõl van tehát szó. A CFD a többi befektetési termékhez képest jelentõs elõnyökkel jár az aktív kereskedõk számára. CFD-kkel például emelkedõ és esõ piacokból egyaránt profitálhatunk.

#288219 sbbacsi Előzmény: #288198

A díj most 0.16-17% körül van oda-vissza. Ez messze jobb a TDT-nél is.

A spread viszont sokszor nagy sajnos. 50-60 pont és megvan a -0.5% üzletenként.

Kíváncsi leszek mi lesz kint. Normál esetben azt mondanám, hogy ma rendes esés lesz. -1-1.5% És ha csütörtökön az van, pénteken ritkán veszik meg...

De meglátjuk.

#288217 rbbj11 Előzmény: #288206

"ügyfeleink választhatják a részvényekkel, nemesfémekkel és határidős ügyletekkel való CFD-kereskedést;"

Nézd, én forexen is kereskedem, tudom, miről beszélek...van 3 külföldi számlám, mindegyik külön stratégia fut, na mindegy, nem megyek bele.

A magyar piac olcsó. Akinek meg nem tetszik, nem kényszer.

#288215 Zabás Előzmény: #288210

hétfőn meg brutálisan vették és a hétfői alj még nem esett el az OTP-ben így kicsit zavaros az összkép nekem

#288213 Kissherceg Előzmény: #288210

usa csinálna a semmire egy laza +5%ot, holnap is meghallgatnám ezer pontos gappel ezt a szöveget:) hati nagyon necces