Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#287886 kerikoma Előzmény: #287869

:D:D Direkt nem vittél kulcsot:-)

szép 100-as sávba mozgunk, ezt nem lehet lekereskedni. Beálltam 650 fölé venni, 400 alá meg adni..

#287874 Zabás Előzmény: #287869

Azért bosszant az a 100 pont amit benne hagytam a piacban 9 kontival azért nem rossz nettóban!

Ma direkt nem zártam nyitóban, mert mikor megteszem általában nyitás után felfele indul, persze most a reciproka történt, mert megtartottam, és pont a tűréshatáromig tolták le az árat ,szemetek!!

38 pont brokidíj meg egy lagymatag napon nagyon sok!!! Sőt a spread miatt még lehetetten is sokszor +-ban kiszállni, ha nem teszed be előre az ordert!

#287872 Csilla76 Előzmény: #287858

miért mit fogadtál ma meg magadnak? együttsírós fórumtárs:-)

szerk: a cnn-en megy a dax és a ftse és smi index real-ben. azt nézem. láttam, hogy emelkedik. de nagyon gyorsan történt mindez.

#287869 Zabás Előzmény: #287860

Pontosan, még szerencse , hogy 23400-as volt az átlaga a longomnak, így ezen legalább én is fogtam!

De ezt hallgassátok, olvassátok /most történt/:

-Asszony megy el az anyóssal leviszem a gyereket és jönnék fel, de egyikünk sem vitt kulcsot, bejárati ajtó biztonsági kívülről nem lehet a kilincset lenyomni. Szembe elmüsök kosaraskocsival szerelnek valamit, megkértem, hogy segítsenek de húzták a szájukat és azt szerették volna hogy igazoljam, hogy biztosan ott lakom e! Közben asszony megállított egy párt, hogy nem e tudnának segíteni és tudtak! A fiú és a lány közel 4 méteresek egymás vállán állva , az erkélyünk magassága 3 méter körül van, gyerek nyakába kapta az asszonyt és Ő meg felmászott az erkélyünkre ahol szerencsére nyitva volt az erkélyajtó, így sikerült bejutnom :)

Komoly látván volt a lány a fiú nyakában miniszoknyában :)))

#287867 pruntyoke Előzmény: #287862

na ezt sem hallottam még, úgy látszik mindig van új a nap alatt.. :))

ezt a párost milyen dátumtól nézed mit előrejelzőt??

#287862 rbbj11 Előzmény: #287859

font vs. kanadai dollár számomra ált. piaci előrejelző. És tudjuk, nemzetközi trendet követjük hamar.

#287860 Kitano Előzmény: #287858

Szerintem Zabásnak igaza van, újabban sem emelkedni, sem esni nem tudunk, kereskedhetetlen az egész. Arra jó, hogy ki-be ugráljunk a pozíciókba és csak a brokik gazdagodjanak. Szvsz.

#287859 BudFox Előzmény: #287855

font vs. kanadai dollár ? ez már befolyásol minket ?

viszont a forint kicsit gyengült...

olaj picit lefelé..

még nem elég...sokkal több realizáló kellene.

#287858 RemegoKez Előzmény: #287854

ma még csak rossz döntést hoztam....ráadásul előre tudtam, hogy elveimmel ellentétes.... :-/

#287855 rbbj11 Előzmény: #287843

mire fel? mondom az indokaimat :) : gbpcad, olaj, KT, mai bux eladásokban van csak minimális forgalom,

#287843 BudFox Előzmény: #287821

de most mire föl adtatok el mindent ?

nem figyeltem a híreket most ...

csak nem a Fitch készül bóvlivá tenni minket ? :D