:D:D Direkt nem vittél kulcsot:-)
szép 100-as sávba mozgunk, ezt nem lehet lekereskedni. Beálltam 650 fölé venni, 400 alá meg adni..
:D:D Direkt nem vittél kulcsot:-)
szép 100-as sávba mozgunk, ezt nem lehet lekereskedni. Beálltam 650 fölé venni, 400 alá meg adni..
Ha az asszony nem lett volna ott, biztos felvette volna videóra :)
azt fogadtam meg, hogy csak jó pozikat veszek fel, de egyelőre nehéz tartani :)
Azért bosszant az a 100 pont amit benne hagytam a piacban 9 kontival azért nem rossz nettóban!
Ma direkt nem zártam nyitóban, mert mikor megteszem általában nyitás után felfele indul, persze most a reciproka történt, mert megtartottam, és pont a tűréshatáromig tolták le az árat ,szemetek!!
38 pont brokidíj meg egy lagymatag napon nagyon sok!!! Sőt a spread miatt még lehetetten is sokszor +-ban kiszállni, ha nem teszed be előre az ordert!
miért mit fogadtál ma meg magadnak? együttsírós fórumtárs:-)
szerk: a cnn-en megy a dax és a ftse és smi index real-ben. azt nézem. láttam, hogy emelkedik. de nagyon gyorsan történt mindez.
Pontosan, még szerencse , hogy 23400-as volt az átlaga a longomnak, így ezen legalább én is fogtam!
De ezt hallgassátok, olvassátok /most történt/:
-Asszony megy el az anyóssal leviszem a gyereket és jönnék fel, de egyikünk sem vitt kulcsot, bejárati ajtó biztonsági kívülről nem lehet a kilincset lenyomni. Szembe elmüsök kosaraskocsival szerelnek valamit, megkértem, hogy segítsenek de húzták a szájukat és azt szerették volna hogy igazoljam, hogy biztosan ott lakom e! Közben asszony megállított egy párt, hogy nem e tudnának segíteni és tudtak! A fiú és a lány közel 4 méteresek egymás vállán állva , az erkélyünk magassága 3 méter körül van, gyerek nyakába kapta az asszonyt és Ő meg felmászott az erkélyünkre ahol szerencsére nyitva volt az erkélyajtó, így sikerült bejutnom :)
Komoly látván volt a lány a fiú nyakában miniszoknyában :)))
na ezt sem hallottam még, úgy látszik mindig van új a nap alatt.. :))
ezt a párost milyen dátumtól nézed mit előrejelzőt??
font vs. kanadai dollár számomra ált. piaci előrejelző. És tudjuk, nemzetközi trendet követjük hamar.
Szerintem Zabásnak igaza van, újabban sem emelkedni, sem esni nem tudunk, kereskedhetetlen az egész. Arra jó, hogy ki-be ugráljunk a pozíciókba és csak a brokik gazdagodjanak. Szvsz.
font vs. kanadai dollár ? ez már befolyásol minket ?
viszont a forint kicsit gyengült...
olaj picit lefelé..
még nem elég...sokkal több realizáló kellene.
ma még csak rossz döntést hoztam....ráadásul előre tudtam, hogy elveimmel ellentétes.... :-/
mire fel? mondom az indokaimat :) : gbpcad, olaj, KT, mai bux eladásokban van csak minimális forgalom,
kiszálltam minden longból gyász...