Szívesen!
Van itt most valaki, aki tudna segíteni működésre bírni az amibrókert?
Melyik dll.t kell ezzel felülírni amit tőled leszedtem?
Nekem siman atjott a db. Mondjuk en ugy csinaltam, hogy eleve nem a program files-ben van a db, hanem mashonnan es mintha letoroltem volna a programot + ujratelepitettem volna. Amugy virtualis kornyezetben hasznalom, igy hurcolhatom magammal pendrive-on akarhova.
Köszönöm!
Pont ez a ReloadEvery kellett nekem.
Vajon, hány ilyen hasznos alkalmazás lehet még...
Aki Firefoxot használ, annak hasznos lehet a "ScreenGrab!" című kiegészítű képernyőmentéshez. Nagyon egyszerű, tényleg piszok jó, szerintem a legjobb megoldás. (többféle mentési mód, kiválasztható képrészletre is, képernyőre, vagy teljes lapra is)
Másik, ami hasznos, a "ReloadEvery", amivel be lehet állítani, hogy melyik megnyitott oldalt milyen gyakran frissítse automatikusan.
Aki már megszívta, hogy a nem frissült, régi adatokat nézegette, az tudja, miről beszélek... :-)
igen megy, de az 5.2-ből az adatbázist nem tudom áttenni! :(
nem jelenik meg semmi, csak a chart helyén errort ir ki :(
lehet megint elölről kell betöltögetni, még szerencse, hogy nem egyből az éles hépre nyomtam, hanem próbaként a másikra
Én a FastStone Capture progik használom. Ingyenes, egyszerű 64 bit alatt is tökéletes.
Sziasztok!
Akinek kell full verziós AmiBroker 4.80.2
http://torrents.thepiratebay.org/3604913/AmiBroker_4.80.2___AmiQuote.3604913.TPB.torrent
Én ezt használom és működik + vírusmentes (Avast 5.0 + Spybot + Malwarebytes) ellenőrizve
Seedelem is mióta leszedtem :)
Én ezt a plugin-t használom a PETI + Amibrokihoz:
Üdv