Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#287357 rbbj11 Előzmény: #287354

igen, ezekkel minddel egyetértek. 132 és feletti tartományokat igen kockázatosnak tartom, de 125, alacsonyabb csúcsként és próbálkozásként sztem simán benne van. Afeletti szint valóban attól függ, hogy fejvállakat sikerül-e eliminálni a nagy indexekben

#287355 rbbj11 Előzmény: #287330

egyébként természetes, h. bízok a döntésem helyességében, még jó, h. emelkedést várok, ha longolok... ;)

#287354 zeeh_ Előzmény: #287345

Ha a válság előtti szinteket nézzük, akkor igazad van, van lemaradás és lenne mit behozni.

Ennek ellenére (JELENLEG) nem tudom elképzelni, hogy a kb. 132-151 közötti orbitális tömés után (4 milliárdos és az azt követő napok) engednék, hogy az ott kitömöttek dobják a pakkjaikat. Ugyanez igaz a 3 évvel ezelőtt 200 felett kitömöttekre és beragadtakra.

Bár, tévednék, mert az azt jelentené, hogy még magasabb árfolyamra is számítanak és ki akarnak törni a phyl, genya, humi féle bóvli kategóriából.

Az mindenesetre biztató, hogy a frekit nem bukták el (így onnan jöhet a nagy lé idővel, mert nagy lé van benne, az biztos, ha az Emmis ennyire küzdött érte).

Az is szvsz biztos, hogy a megszellőztetett őszi tőkeemelés miatt tartani fogják az árfolyamot legalább itt 100 Ft környékén. Majd meglátjuk, hogy mi lesz. Mindenesetre annak a BUX-ban alakuló fej-vállnak kukába kellene kerülnie, különben aug. vége felé megindulhat a lejtmenet, ami nem lenne túl szerencsés az ecora nézve (sem).

#287345 rbbj11 Előzmény: #287341

ja, nem az. Ricsi a válság előtti szinteken, mol a válság előtti szinteken (OMV bevásárlást megelőző tépés), econet meg hány %-kal lejjebb? És az a legszebb az egészben, h. nem túl lemaradó, a kispapírok közt erős, ez csak megint jó longra. Van még alakzat is, ami kitörést erősít.

#287338 rbbj11 Előzmény: #287330

ha 103on is zár, akkor mi van? Semmi

Igen, továbbra se értem miért emelkednek, és még jó, h. dühös vagy, ha egyértelmű eladási jelet réssel egyértelmű vételi jel követ. De minek magyarázzam.

A minden felfelé várásról annyit, h. olaj shortban is vagyok.

#287330 concorder Előzmény: #287328

vagy ezt most te nézted be...

105 kiöntve...

elindult ez is a csúzdán ugynézki

ráadásul ez a nem értitek a piacot kifejezéssel vitatkoznék veled...

mivel néhány napja szidtad a piacot amikor shortban voltál h mire emelkednek...

most h longba vagy természetes h felfele vársz mindent...

csak ez egy kis papír...

nem egy otp

#287324 zeeh_ Előzmény: #287323

Öveket bekapcsolni, indul a lesiklás.

Ha még a 23k-s BUX is elesik zárásra, akkor lesz csak parádé.

#287321 concorder Előzmény: #287305

ha nem jön hír és a hangulat ilyen marad vagy mégjobban elromlik akkor ezt is befogják adni