Elvileg csak az ausztráloknál lesz a héten nem?
igen én Ta szemmel, te Funda szemmel :-)
a vége u.a :-)
Elvileg csak az ausztráloknál lesz a héten nem?
igen én Ta szemmel, te Funda szemmel :-)
a vége u.a :-)
Ennél egyszerűbb. Arra várnak, hogy a kamatdöntő ülésen hányan fognak a kamatemelésre voksolni. Valamint arra, hogy lesz e likviditás kivonás. De minden esetben borulni fog szerintem.
Amúgy szerintem a képlet baromi egyszerű eurusd a vezető, ami a havi 61,8 korrinál van 31,7-8 környéke.
itt döl el az irány a továbbiakban egy darabig.
én egyenlőre bizzom a longban, de most már minden pozim stopja 0-ban van, kivéve audnzd-t, mert ott még nincs stop audusd ndx átlagolva van 0-ban természetesen
Rendeben nem is baj, mert nekem is csak holnap, holnapután lenne jó!
Ez most tényleg nem tűnik valószínűnek, de én mindig elbizonytalanodok, ha forgalommentes napon csinálnak csodát.
"az ugy nézem" H4 emelkedő elliotra vonatkozik májustól, amit átültettem naposra, ezért irtam a 2-3-at.
az is megnyúlt H4-en.
effektive ugyanarról beszélünk csak a döntés a tied! :-)
én még mindig azt mondom, hogy akkor menj utánna H4-en, vagy H1-en, vagy zárd a felét, vagy a 3/4-ét a maradéknak, meg hagyd meg az esélyt.
még 55,5-nél sincs baj emelkedés szintjén szvsz.
Csak Tottit próbálom nyugtatni, hogy ne izguljon, nem valószínű, hogy innen 200 pipet visszaesik (szerintem).
Megeszem a panama kalapom, ha tovább tudják húzni innen korrekció nélkül. Egyébként mondtam, hogy úgy néz ki mint tavaly ilyenkor. Nézzétek meg.
Még én is rendezem a gondolataim. Felváltottam M5-ről M15-re, csak még szokni kell erősen.
Az 1,38-at, ha meg is csinálja EURUSD, biztos nem egy menetben. De nekem is ott fut 2 jelentős MA. :D
Látom megnyúlt hullám van benne.
viszont ha ugy nézem, akkor viszont még csak most van a 2-3 hullámban.
eurusd most van a nagy esés fibo 61,8-nál.
ha tovább megy akkor megy tovább ez is szvsz.
http://kepfeltoltes.hu/100802/gbpusd-daily_elliott_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remélem jól látható...
Trendirányban tört ki szépen, ez nem fog csak úgy visszazuhanni a semmibe szerintem.
1,583-nál csinált M15-ön egy visszahúzódást, alatta már jó helyen lehet a stop.
UBS
GBPUSD BULLISH Upside pressure on 1.5816, break of the level would open up the way for further gains towards 1.6069. Near-term support comes in at 1.5552 ahead of 1.5125
egy képet esetleg, mert nem látom :-(, mire gondolsz.
nálam 57,3 támasz az alá nem kéne jönnie, de igaziból, 55,5-ig semmi gond bár az necces!
én tuti nem zárnám 57,3 felett.
Én naposon nézve látok bele egy a-b-c elliottot...
A C május 20-án kezdődött. Már átlépte az "A" 200-as Fibóját, a következő a 261,8-as 1,6127-körül...
Pont hogy nem akarom 0-ba húzni, mert már van rajta 200 pip, ha visszamegy én szívinfarktust is kapok!
Persze akkor is ha most zárom és még megy 200-at. De akkor csak kisebbet! :-)
gyerekek elliot van benne!!!!!!!!!!!!!!
van egy megnyúlt a-b szakaszunk!!!!!!
akár mardhat csonka is elliott.
H4 csatiból kitört 1,573 környéke már támasz!!!!