Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#286676 joco9 Előzmény: #286084

Leggyorsabb kör: Vettel, 1:22.362

Az utolsó körbe futotta Vettel.Alonso 1.25-ös köröket ment szóval 2.5 mp és mégse tudta megelőzni sajnos ez a pálya adottsága. A célegyenes végén van esély előzni de ha a ráfordító kanyarból jól gyorsít ki az elöl haladó akkor a mögötte jövőnek esélye sincs illetve az egész pályán nagyot kell hibázni ahhoz hogy előzés legyen.

Jelzem utálom Sumákkert,…

#286563 syscrash

Jelzem utálom Sumákkert,de ha megnézi az ember a videót, ami Sumákker kocsijának hátuljából mutatja Báricsellót az előzéskor sztem az derül ki, hogy mikor látta a német, hogy szélárnyékban van a barzil és lesz esélye előzni akkor szépen lassan elindult a boxutca felé és mivel Báricsellót orba verte volna a menetszél ő meg követte(holott a külső ív szépen lassan szabaddá vált volna) Egy gyors rárántást nem lehetett látni Báricsellóra,csak elvállalt egy befelé irányuló vonalat a Sumákker és a Brazil fejében fel se merült a külső ív. Ad abszurdum nem biztos ,hogy nem Báricsello volt az erőszakos(egyéb iránt sztem Sumákker nem hitte el, hogy el meri vállalni Báricselló belülről) Ehhez képest a néhány héttel ezelőtti Webber Vettel ütközés sokkal inkább veszélyes volt (ott nem volt hely már a 2 autó között...)

A Magyar futamon minden évben elalszok , most csak azért nem,mert épp akkor repült el Rosberg kereke, amikor ár lecsukódott a szemem (sajnos a legunalmasabb pálya a miénk sztem)

#286521 Ozzy_ Előzmény: #286505

Mi simán viccelődtünk angolokkal a királyi családról, az államformáról, a hagyományokról, meg úgy általában mindenről, amit mi magyarok itthon szentnek és sérthetetlennek hiszünk.

Azok az emberek is az összes rendes ünnepen részt vettek, a végsőkig tisztelték hazájukat és hagyományaikat, de a viccből nem csináltak drámát, akkor se ha szar vicc volt, mint ez.

Azok a mohamedámok, akik meg akasztanának ezért túl radikálisak. Mohamedámokkal is viccelődtünk a vallásukról, pedig ők is naponta 5-ször imádkoztak. Még munka közben is megálltak imádkozni, amikor kellett.

A vicc az vicc. Nem sértés, nem támadás, hanem vicc.

Ettől még Bernie lehet hülye, de ezt nem vetem a szemére.

#286505 gentlemanus Előzmény: #286496

Ez nem poén Ozzy.

Ahogy mások által érinthetetlen poén téma tárgykörébe tartoznak szüleink, párunk, gyermekeink, barátaink, ugyanúgy ide tartoznak egy nemzet ikon dolgai: ereklyéi, himnusza, nagy államférfiai, stb.

Pl: próbáljon viccelődni Ecclestone az araboknál mondjuk Mohamed próféta témájában.

Hamar ki lenne a fejére tűzve a vérdíj...

Na mindegy, nem szeretném én ezt túlspirázni, de az egész emberről megvan a véleményem.....

#286496 Ozzy_ Előzmény: #286492

Szerintem pedig túl van reagálva.

Mi képesek vagyunk minden poénon megsértődni, ha az rólunk szól, pedig nem kéne.

#286492 gentlemanus Előzmény: #286448

Ozzy én nem osztom a nézetedet.

Pont Ecclestone, 80 évesen ne lenne tisztában azzal, hogy mit jelent egy korona, mint szimbólum, aki olyan országból jön, ahol 871 óta van királyság?

Azért, mert nálunk köztársaság van, tehát hivatalosan nem alkotmányos monarchia az állami berendezkedés, mint náluk, attól még egy másik nép koronáját, nagy becsben tartott nemzeti ereklyéjét és szimbólumát nem becsméreljük és degradáljuk. A saját koronájukkal viccelődhet, degradálhatja, a miénkkel nem.

Egyébként is nem tudom, hogy mire fel ez a nagy gőg, hiszen a magyarok csak alig később alapítottak királyságot, mint ők, már István apja, Géza fejedelemként is inkább királyi rendszerű központosított fejedelemséget irányított.

Ez nem megsértődés kérdése.

De vannak minimumok, amin az ember túl nem mehet.

Nem láttam a futamot, ev…

#286448 Ozzy_

Nem láttam a futamot, evezni voltam a Szigetközben.

Megnéztem a ezt a parlamenti videót. Egy rosszul sikerült vicc, én nem veszem komolyan.

Fogalma nincs róla nekünk mit jelent a korona. Ő királyságban él, úgy gondolja -rosszul- nekik mást jelent, mint nekünk, hisz mi már köztársaság vagyunk.

Más országokban szokás viccelődni nemzeti dolgokkal is. Mikor angoloknál voltam ott folyamatosan angolokról, Angliáról szóló vicceket hallottam, pedig elég öntudatos nemzet.

Szerintem nem kell mindenen megsértődnünk.

Azt azért ne felejtsük el, hogy Kelet-Európában csak nálunk van Forma-1. Ráadásul 25 éve. Ezzel 2.-ak vagyunk Monte Carlo mögött.

Szerintem erre büszkének kell lennünk. Ebben Bernie-nek is szerepe van, bár nyilván az ő szempontjából leginkább a megtérülés számít, de tehette volna a futamot anno a sokkal nagyobb Lengyelországba, vagy az iparosodottabb Csehszlovákiába is.

#286121 Ibiza Előzmény: #286098

Barrichello amikor az eset után beszólt rádión.. black flag-et emlegetett én úgy értettem.. a galandféreg műsorvezetők ezt nem nagyon mondták..

ulom őket.. kettős mérce.. amelyik versenyzőbe szerelmesek azt fényesre nyalják.. akit nem az szétszakadhat.. max egy halvány megjegyzést tesznek rá..

#286103 zeeh_ Előzmény: #286084

Na, igen, ez a Hungaroring egy kalap sz*r ezzel a vonalvezetéssel.

Ezen eddig egy izgalmas versenyt láttam itt, amikor Button nyert, mert leszakadt végre az eső pár éve, egyébként dög unalmas körözgetés szokott lenni, amitől csak az idióta Palik jön lázba. A tegnapit sajnos nem láttam végig, hol lehet megnézni utólag?

#286098 gentlemanus Előzmény: #286047

Nem hiába nevezte a futam végén Barrichello őrültnek Schumachert.....

Én kizárnám a németet a további versenyekből, mert szándékosan életveszélyes helyzetbe hozta versenyzőtársát.

Arról meg nem is beszélve, ha a boxutcából jött volna ki valaki, elkerülhetetlen lett volna az óriási baleset.

#286084 banyaiz Előzmény: #286047

Miért volt aljas, kicsit palánkra szorította legalább megnőtt az adrenalinszintje Barichellónak úgyis unta már a körözgetést gondolom. :D Tragédia ez a magyar pálya Vettel 1 másodperccel gyorsabb körönként Alonsónál és esélye sincs előzni.

#286049 Hathor Előzmény: #286047

Azt nem fogja tudni, mert mutatta a kamera hogyan nézi jobbról és szorítja le, látszott a tükörben.

PDA: nem offolok, dumcsiba válaszolok, és köszi..

#286048 Ibiza Előzmény: #286008

ne törődj vele lealázot téged...

olyan országból jött ahol kultikus tárgy (személyiség) a korona..egy angol tudja igazán mit jelent.. nem hinném véletlen volt..

nem előitéletem van hanem tapasztalataim.. ha kétszer megcsípett a darázs te adj esélyt neki harmadszorra is ..én nem..

shumáker nem tagadta meg…

#286047 Ibiza

shumáker nem tagadta meg önmagt.. aljas volt..

nem kemény és tökös..kellően zsivány hanem aljas...majd elmeséki nem is látta a brazillt

#286046 _pda_ Előzmény: #286042

jobbulást :)

a házi medencék önmagukban is "életveszélyesek", bakterológiai szempontból, gyerek sem kell hozzá :DD

van benne víz, meg keringetik, valami szűrőn keresztül, esetleg dobálnak bele klórtablettát, de h milyen "lében" fürdenek valójában, jobb ha nem is tudják a tisztel tulajdonosok

#286045 Hathor Előzmény: #286043

Köszönöm, jó lenne..

Igen én is örülök, hogy láttam, és pont hazai futamot.

üdv.

#286043 Balázs István Előzmény: #286042

Jobbulást!

Végre nem az a végtelenül unalmas magyar futam zajlott...

Sajnálom a leszakadt kerék miatt megsérült embert, remélem felépül.

#286042 Hathor Előzmény: #286035

Webber nyert, Schumacher majdnem felkente Barrichellot a falra, egyem a szívét..

Idei első futam volt, amit megnéztem (sajnos csak), lenyomott a láz, fekszem betegen, így nem tudok mást tenni.. ilyen jó időben betegnek lenni, két éve nem voltam beteg :(.. köszönhetem a medencés bulinak, ahol összeszedtem a cuccost a gyerekektől.

Mindegy jó volt a futam.

#286035 Hathor Előzmény: #286028

Safty car bent egy alkatrész a pályán. Box utca KO. repülnek a gumik a boxutcában, ütközések, boxutca levágás..