Hozzászólás
syscrashJelzem utálom Sumákkert,de ha megnézi az ember a videót, ami Sumákker kocsijának hátuljából mutatja Báricsellót az előzéskor sztem az derül ki, hogy mikor látta a német, hogy szélárnyékban van a barzil és lesz esélye előzni akkor szépen lassan elindult a boxutca felé és mivel Báricsellót orba verte volna a menetszél ő meg követte(holott a külső ív szépen lassan szabaddá vált volna) Egy gyors rárántást nem lehetett látni Báricsellóra,csak elvállalt egy befelé irányuló vonalat a Sumákker és a Brazil fejében fel se merült a külső ív. Ad abszurdum nem biztos ,hogy nem Báricsello volt az erőszakos(egyéb iránt sztem Sumákker nem hitte el, hogy el meri vállalni Báricselló belülről) Ehhez képest a néhány héttel ezelőtti Webber Vettel ütközés sokkal inkább veszélyes volt (ott nem volt hely már a 2 autó között...)
A Magyar futamon minden évben elalszok , most csak azért nem,mert épp akkor repült el Rosberg kereke, amikor ár lecsukódott a szemem (sajnos a legunalmasabb pálya a miénk sztem)