Igen.
én már nem tudom :SSSSSSSSS De mi a f.-t csináljak: hetesen, naposon, mindenhogy beadta egy csomó módon a vételi jelet, ezért ha netán 200on nyit, egyből longot duplázok, mi mást lehetne tenni?
akkor a tőkédhez képest elég nagy poziban lehettél....
Volt olyanom, hogy 10% nyerőben voltam (Tőkére) /nem realizáltam/ és vártam a csodát, aztán 1 nap alatt a dupláját buktam utána.
Kezdek igazi tréder lenni!
o)
Ez adhat lendületet Amerikának
Az ISM júliusi felmérése a vártnál kisebb visszaesést tükröz.
Felfelé nem hat a gravitáció,vszeg rosszul áll vmelyik brokinak a monitra és felfelé gépelte el az ajánlatot :D
én máshogy kereskedem sztem, mint itt legtöbben: nekem nagy gáznak ha számít, ha nincs meg akármelyik hónapban a min. +2%. Ennélfogva -akárhány % egy havi teljesítménynek borzalmas, -40% meg felfoghatatlan, ahhoz nem is tudok viszonyítani.
A sok rossz pozi mellett sok jó is volt, így állt össze a kb. -2% 5 hét alatt.
Felfelé valahogy mindig olyan könnyen megy a +6-800 pont is...
Remélem meglesz ma még a kerek 1000-es is.
+4% körüli záró az szép lesz...800 pontot mentük.
Kicsit előreszaladtunk sztem holnap 23200 hati nyitó lesz,vagy nem :D
Robbajt sajnálom, de mondjuk a teljes tőkés bukó 2%nem a világ vége, így ne idegeskedj.
Ennyit egy nap összeszed bárki, nem 5hét alatt több rossz pozival.
Nekem 40%os bukta volt az utolsó, túl éltem, majd visszajön, csak azért várok, sávra nem lehet alapozni, most megyünk ki belőle ha fölötte marad holnap záróig, az már jó.
viszem is.
Csak nem tudom, vegyek-é rá még most a holnapi felgap előtt.
o)
én is bekajáltam...zárni kellett volna pénteken és full longba fordulni :D
most elúszott az előző shorton nyert pénzt...affene..
Reggel pedig ha marad a hangulat akkor emelkedő Ázsiára mi is emelkedhetünk,erre mondják egy füst alatt kettőt emelkedünk :D
Azért ezt a pénteki zárót sokan bekajáztuk, én is bele adtam, de akkor így láttam jónak... Hogy usákiát vissza hozták az már mutatta nekem is az irányt, de már késő volt.... azt hogy így széttépnek mindent nem gondoltam volna... ez van, na császtok megy egy kis fizikai munkát csinálni, ott kicsit megnyugszom záró már nem érdekel:(
Vetköztem már le háziruletten, és vetkőztettem is gatyára!
Nem is állt velem szóba a abrétom 10 évig!
o))
ezt is néztétek? mit várunk?
10:15am USD Fed Chairman Bernanke Speaks
A problema az, hogy veled érzek, átéltem, de a piacot tényleg sosem szidtam. hanem magamat, mert akaratos voltam és szembe mentem vele.
ja csak amikor bezártunk, akkor nem volt nullás.. onnan feljött 0.8%ot, ha jól emlékszem, amire már péntek záróban visszarántották daxot, csak mi korábban zártunk, és a mozgók letörése, pénteki kiszállókra, és mínuszban látszó usára porig lettünk verve
Pénteken kb nullás usa mellett zártunk,így a mai +3,5% emelkedést én kb annak tudom be hogy kicsit rásegítettek a hangulatra,hati és Oti shortokat zárni...