Az a baj, hogy a rulettasztalnál másra nem nagyon lehetsz dühös a keréken kívül.
Szisztémára? Ott egyik sem segít... és most ez van.
Most is. mint mindig, mondjuk.
Az a baj, hogy a rulettasztalnál másra nem nagyon lehetsz dühös a keréken kívül.
Szisztémára? Ott egyik sem segít... és most ez van.
Most is. mint mindig, mondjuk.
Nem jövünk azzal.
Reggel már tuti volt jó kis nyitó, mert pénteken bezúzták piacunkat, de usa felállt, DAX-szal együtt. így ott az egyszeres szorzó. A ma reggeli futik, plusz a remek hangulat, magas indexek adták a második szorzót, jó ázsiával együtt.
:(
Az okosok álmoskönyve szerint régen rossz ha a piacra vagy dühös!
zártam én is a shortokat...ez most minusz lett....vissza kell hozni ezzt is..
viszont a 23000 es longok már jók.
Na itt van végünk, 3 zöld adatra ezek megvesznek mindent. :(
köszönöm mindenkinek.
Ígyis az elmúlt 5 hétben "csak" kb. 2%-ot csökkent a tőkém, de akkor is...azt hittem, véget ér ez a vacak széria, erre a mai nappal tetőzik, mert ez a nap önmagában kerül nekem 2,5%-ba...2 hét aztán mire, behozom minimális plusszba, és már elment a kedvem az egésztől. Ilyen kretenségét nyaralás helyett, nem vagyok normális. Leginkább magamra vagyok dühös, de mondjuk az idióta piacra is
Csak tudnám, hogy miért kell 2x-es szorzóval emelkednünk? És ne jöjjön senki azzal, hogy eddig alulteljesítők voltunk.
...mert nyúlbéla voltam :-D ... a tudat nyugtat h jól láttam az irányt...mondjuk ezzel sokra megyek
most meg asszem már marad a mozi...bár feljebb beálltam shortokkal
Üdv!
óóó hát mi van itt...mondom adatra benézek de leestem a székről...hogy miért nem vettem bele pénteken...
kös...
keresem, hol zárhatom ki értelmesen a shortot. Így swingelni nem lehet, át kell állnom DT-re, amíg ez az őrület megy
inkább az mondanám h 3-4 hónapja nem egyszerű a képlet;)
bux szvsz megint lefog fordulni a 23K-s ellenállásáról
igazán sajnálom....lehet én is mindjárt zárok...afrancba
ez szívás...össze vissza megyünk kereskedhetetlen...vak szerencse többet ér
azért szépen lassan csorognak, aztán adatra zutty:)
nem váltottam a shortról, mert csapkodás van..nem tudok belépni sehogysem.
na ja, és majd 2-3-5-10 ezer pontos bukóban biztos érdemes lesz rá várni :SSS