az a "baj", hogy fölé mentünk a 2 utolsó csúcsnak (06.03 és 07.13)....
az a "baj", hogy fölé mentünk a 2 utolsó csúcsnak (06.03 és 07.13)....
5 hét alatt BUX-ban: 2x stopoltak ki longból, 2x shortból, összesen több ezer pont bukó. Miközben a büdös index alig mozdult, gyönyörű
komolyan, ezt azért írom, h. aki még meg merne bármit kockáztatni a hónapban, ezzel számoljon..
Triplán felülmúltunk a mai eszetlen emelkedésünnkel minden más piacot,adatokra vajon még jobban megtépik?
Robbaj én is erre gondolok hogy most még a legutolsó hitetlen gyaúrt is beleültetika hintába és rövid időn belül indul a szabadesésnek látszó korrekció.
és a legjobb: biztos vagyok benne, h. ez is átverés, nem kell hozzá 2 nap, és 1000 pontos gap down-nal nyitunk. És már ez megy több mint egy hónapja, hozzá is nyúlhatok már szept-ig ehhez a tetveshez, így le kell nyelnem a bukót, esélyem sincs visszahozni, áááááááááááááááááááá
szal úgy longoljatok, h. úgyis a longost is behúzzák, holt biztos
á bazz, nem hiszem el még mindig, amit látok...ezt az orbitális szopást. 2007-2008-ban volt csak ekkora sz.-om. Pénteken beadta az eladási jelet, mindent lek.tak a pincébe, most meg vételi jel sc-vel. Ez már tényleg lekereskedhetetlen
Ha a DAX most tör ki a háromszögből, akkor az égbe megyünk... (Kövérkés longban vagyok.)
bárcsk olyan xar lenne az adat, hogy omolnának össze.:-(
sp alig emelkedett.
Nyitás előtti mozgások
A főbb részvény határidős kontraktusok jelentős pluszban állnak, a kedvező vállalati eredmények továbbra is a vételi oldalt erősítik. A hazai idő szerint 16:00-kor megjelenő feldolgozóipari adat piacbefolyásoló lehet.
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=14674
elképesztő...pedig egész múlt héten is záporoztak a rossz hírek..de semmi..ilyen nincs. :-(
na a büdös k. élet...sc, és én is be kell dobjam a törölközőt....
Hogy ezt a Bétet mindig csak baromállat módjára lehet venni....szép nagy és több hati sc-vel.
Aszem már zárnám a shortokat.
Kéne hozzávennem?
??
itt 23238-nál is van fibóm, akkor rostokolni fog?
Ha átviszi élből ....
?