én pár napot hagytam ki, de jó érzés volt, főleg akkor, amikor nyerő is volt rajta. akkor szabad otthagyni..már ha sikerül.
kezdődik az idegeskedés:-)
én pár napot hagytam ki, de jó érzés volt, főleg akkor, amikor nyerő is volt rajta. akkor szabad otthagyni..már ha sikerül.
kezdődik az idegeskedés:-)
Nekem is vannak kényszerkereskedési hajlamaim, - pont ezért hagytam ki egy ideig mert érezni kell milyen jó egy kis szünet pozi nélkül.
o)
én meg eddig tartottam a longot, most meg shortolom, pedig szépen teljesített..hát nem tudom, itt agyalok, hogy mit csináljak. legszívesebben zárnék és megnyugodnék. de hát a kényszer:-((
péntektől hoztam a longot, nem is csalódtam.
még tanácstalankodom egy darabig.
Én a longomat szoktam tartani short helyett.
Hiába, nem vagyunk egyformák!
_csak a bukta biztos-,
o)
Igen, vettem 23, 111-nél fibóm is van (161%) és itt tököl.
A szél pozitív hangulatot fúj usákoknak tehát onnajtsd várok egy löketet, pénteken a nagy negatív indulásra ÉK-re mozdult szépen, várom folytatódjon .
A baj persze az, hogy reggel bele akartam venni 800 körül - ilyenkor piacin kéne már soxor mondtam magamnak, durr bele,- de mindíg lemaradtam üldöztem 950-ig aztán hagytam, végül mégis bedőltem.
;<))
Bud, te tartod még a shortot? én igen, mert korábban fordítottam ma, mint kellett volna, de remélem, hogy visszakorrigálnak egy kicsit. vagy felhúzzák 1120-ig:-(
áh, minden megy felfelé, nem lesz ebből esés...
azt jelenti vettél?:-)
az adattól is függ, hogy milyen hangulatban lesz usa. azért pénteken nagyon lapítottak azzal, hogy szinte nullán zártak..a szemetek.
itt 23100 körül belcsippentettem, mert ha meglódul még szíjjártó sem állíccsa meg!
;<))
Habár ha én belenyúlok akkor tuti fordul a trend.
Ez több száz éves népi megfigyelés.
prompt napos 100MA 887en, 872ön megállt bux, ez volt első akadályom mára.
nem szabad kapkodni....ez alapszabály..
Na innen lefordulhatnánk már igazán..mára elég ennyi
ilyet nem szabad írni. meg fog történni, de előtte remélem még visszamegy egy kicsit.
én előtte akkor belongolom aztán ráadok. zsebpénzt keresek vele.
Én majd prompt olyan értéknél kezdek el gondolkodni.. :))
ha ma vadul átcsapunk a 23200 fölé, ki mit fog gondolni? :)
ok, megtaláltam. tényleg volt kitörés. ezt nagyon benyeltem..már megint.
bux és hatija topikomban ott a sáv, nézd meg, több hete, hónapja ugyanaz
és mekkora a sáv magassága? amit belinkeltél rajz ma, abban benne van?
a jobb váll tető már meg volt régen, azóta sáv, még belefér, de onnan kitörés nem fér bele, az felülírja a fej-váll teoriát.. de mint mondtam, annyiban teljesítheti, hogy 24Kig kimegy hati kb, elliott Bvel, majd le 20K alá C pontra.
Annyi érdekes ebben, hogy mennyit mehet egy sáv kitörés után, elvileg a sáv magasságát mehetné..
szóval érdekes szitu.