elfáradtam, nekem csak délelőtt szabad kereskednem, mert aztán megint elrontom az egyenlegem.
elfáradtam, nekem csak délelőtt szabad kereskednem, mert aztán megint elrontom az egyenlegem.
a váll után a mélység jön nem? azért.
olvasgatok, és látom, hogy a hangulat mindent felülír.:-(
de miért lenne jó eséllyel le?
Már annyit támadja fel, hogy szerintem ki fog törni, csak azért is..
csak az akadályokat le kell küzdeni. Egy jó hangulat a héten leküzdi.. illetve holnap folytatni kell a mai napot szerintem, ahhoz, hogy folytatódjon a menet. Érdekes, hogy OTP tickre sávtetőn áll, és még nagy eladó sem volt 5400on.
Egyébként a nagy fej-vállas teoria, szerint lefele kell mennie, elliott B szerint lehet még fel, de majd C.szerint le.
Szóval érdekes szitu
igen visszanéztem, belejavítgtsz írásodba, most már értem.
23K.kb, 23K mint jobb-bal váll tető sima buxban
akkor le is zártam. aztán visszanyitottam, kevesebbet.
Promptban? Mi a sáv teteje?
hát ha jók lesznek az adatok, akkor szerencsém van.
de nem megyünk tovább úgy látom.
de pár sorral lejjebb azt írtad zársz éppen..
bővítettél? sávtetőn vagyunk. Bux 100MA napos 150pontra, azzal együtt 50es fibo, majd bux sávteteje.
Ma nem hinném, hogy fölé megyünk, de holnap átugorhatjuk egy jó usa-val, kedvező hangulattal
Emelekdő rövidtávú trend él.
longot nyitottam 23044-től:-)
kapkodok.
kész, megállta tőzsde, vettem ,most meg nem emelkedik.
Zártál longot, nem?
és nem 22044-en, hanem 23044en.
Egyébként azt hiszem értjük.
elütöttem aszámokat 22044-en vettem longot. 22032-őn akartam.
tényleg nem. akkor nem kell shortot nyitni. én is visszaveszem a longokat.
Az a baj, hogy a lecsorgást nem nagyon követjük, bezzeg, ha ágaskodik, azt azonnal.
Nálam az lesz a trendforduló, amikor esésben előzzük őket, emelkedésben meg nem annyira.
Apránként zárogatok longokat, meg nyitogatok shortot, de nagyon remegősen. Nagyon be vagyok szorulva sokkal lentebbről.
off: én is mindjárt már fél éve hogy itthon vagyok. mehetek visszadolgozni.
buxi: talán most visszakorrigál egy kicsikét. legalábbis nem bánnám. eddig longoltam, most shortolom.
a mai nap eddig jól ment. majd most a délután lesz rizikós. most már eshetünk egy kicsit sokatt:-)
Soha nem elég.
Tényleg nem értem miért kell automatikusan emelkedni, ha nincs semmi rossz hír.
A válságnak (már amit egyesek annak neveznek) nem az volt az egyik tanulsága, hogy az össze felértékelődés mögött hatalmas lufik voltak? De valahogy erre áll rá az agy. Ha nincs rossz akkor jó van és csak jobb lehet.
Felfelé nem ritka az 5-600 pont, és lefelé? És ez így volt a nagybetűs válság alatt is arányaiban, csak más számokkal.
még tovább húzzák felfelé...az ész megál.. bezzeg lefelé nem ment semmit.