1,56 környékére levárnám. De ahhoz forgalom kéne.
Elérte a hetes 50SMA-t, valószínűleg lesz némi profitrealizálás, és lecsorgás.
Egy percesen nyüstölik, hihetetlenül alacsony forgalommal. De csinálja az új csúcsokat.
Én pedig túl korán léptem GDPUSD shortba. Elég lett volna most.
Kicsit türelmetlen voltam a reggeli GBPUSD longgal. Kivették a 0-s stoppot, mert hamar raktam feljebb. EURUSD short kezdemény is hasonló sorsra jutott, EURGBP-t meg későn vettem észre. Ez ma nem az én napom. :(
A GBPUSD nagyon hasonlót játszik, mint tavaly ilyenkor, csak akkor az 1,7-es szint volt a bukfenc tárgya.
Nekem az a kettő között a különbség, hogy az egyikben most épp szépen látom az alakzatot, szinteket a másikban legfeljebb a trendirány mutat valami támpontot.
Én is benne vagyok az audusd-ben. Részletek itt : http://www.devizablog.hu/2010/07/30/audusd-oras-fulescsesze-fulescseszek/
GG
93-ig látok benne fantit és van belőle 8985-től, tehát a stop már nem gáz.
Meglátjuk, most csak D'-en tudok kereskedni idő hiányában, abban meg nem vészes
Audusd ellentetje, ezért látod az index ellentétes mozgását benne.
audusd ugye az indexekkel megy vagy esik.
detto eurcad,
Nézegeti valaki mostanában ezt a párt? Nem kereskedésre gondolok elsősorban, hanem az indexekkel való negatív korrelációjára. H4-en egy igen érdekes, háromszög-range kombinációban mozog. Kitöréskor az indexekben is szép mozgást várok a megfelelő irányban, meg ebben is több mint 1000 pip-et.
Nem sok minden volt nekem.A gbpusd shortomat végül csak elengedtem,így biztos lefelé megy.Van egy usdjpy longom,de ezt még tartom,hátha lesz belőle valami. Ma inkább elkalandoztam és vettem egy kis BP részvényt.
Hát gratulálok annak aki ma itt pénzt keresett. Nekem csak egy daráló volt a mai nap. (eurusd, eurjpy). Mindkettőt shortosnak láttam, de rosszkor.
audusd de szép! :-)
minden pozi tartva (longok)
Mentem cejgolni jó hétvégét mindenkinek