Az ilyen fordulós zónákat nem csípem. Jobb, ha szépen csak menetelnek egy irányba.
Ha nem húzták volna ilyen magasra, ráadtam volna. Most már kivárom, hogy M15-ön legalább átforduljanak a mozgók.
Az ilyen fordulós zónákat nem csípem. Jobb, ha szépen csak menetelnek egy irányba.
Ha nem húzták volna ilyen magasra, ráadtam volna. Most már kivárom, hogy M15-ön legalább átforduljanak a mozgók.
Egy nap alatt bedöngölik, ha a BoJ-t táncra akarják hívni.
Nem lesz itt short ma, pattanni fognak, bár lehet hogy csak trükköznek.
Az usdjpy ránézett a 86 alatti számokra,de nem nagyon tetszett neki. Messze lesz az a 84,ha egyáltalán lesz.
2945-ön azért van bent a limittem, mint lentebb irtam :-)
Azért jó hogy te is így látod! :-)
Mondjuk nem teljesült, még a 297-es se
Igen! Ez az egy bekavarhat.
Most elkezdett esni mind kettő.
Én ma reggel 8.45-től néztem, de az 5 perces tört 1 percesen meg csonka lett.
amugy elvileg ék visszateszt 3050-en lehet szuperül shortolni.
Economic data: US GDP QoQ (2Q) out at 2.4% vs. 2.6% expected and 3.7% prior (revised from 2.7%). US Personal Consumption QoQ (2Q) out at 1.6% vs. 2.4% expected and 1.9% prior (revised from 3.0%) US GDP Price Index QoQ (2Q) out at 1.8% vs. 1.1% expected and 1.0% prior (revised from 1.1%). US Core PCE QoQ (2Q) out at 1.1% vs. 1.0% expected and 1.2% prior (revised from 0.7%).
12:31
Economic data: US Employment Cost Index QoQ (2Q) out at 0.5% vs. 0.5% expected and 0.6% prior. CA Gross Domestic Product MoM (MAY) out at 0.1% vs. 0.2% expected and 0.0% prior.
Ha az USDJPY elkezdi a felfelé kört, akkor általános dollárerősödés lesz. Az EURJPY nem fog nagyot alakítani csak a két devizakereszt közötti különbözet erejéig fog mocorogni. És, hogy melyik megy nagyobbat, ki tudja?:)
Szvsz: Ha elesik a 215, akkor akár 200-ig is visszaerősödhet a forint. Most beállhat sávozni 215-225 közé.
107-nél ráadnék még egy adaggal! ;-)
Azért az euro most tartja magát.Akkor már inkább az usdjpy eshet nagyot és egyre valószínűbb a 84-es ár.De az is csak azért,hogy a spekik jól járjanak.
Köszönöm..nekem is jónak tűnik ez a 220-as árfolyam...
Szia. Ha azt kérdezed, hogy a forint most a közeljövőben visszagyengül e euró 300-320-as szintig, akkor szerintem most nyáron még nem. De ha lenne felesleges forintom akkor dollárt vennék, mert hosszú távon kifizetődik, lásd a 100....-as árfolyamokat.
Szia Sanguis! Szerinted érdemes most Usd venni forintért?(valuta) Köszönöm
Mondjuk tényleg nem szokványos, hogy ilyen borításból így megpattanjanak. Inkább kivárok.