Rásegítenek a piacnak, ha megtorpan az emelkedés, mintha nagy spekik lennének.
Rásegítenek a piacnak, ha megtorpan az emelkedés, mintha nagy spekik lennének.
Ők nem SNB módszerrel csinálják. Folyamatában 1-2 hétig tart náluk.
Fájhat is a feje, megint a tavaly novemberi aljnál járunk. Vagy úgy járnak mint az SNB, és egy idő után feladják.
A BoJ miatt nem is nagyon merem shortolni, csak akkor, ha rögtön tudok stoppot rakni. Ma már vakarta a fejét a japán PÚ miniszter. A kérdés, hogy mikor akarnak indítani intervenciót.
Most már megvárom USA GDP-t. Szerintem felfelé lesz a kör, de nem lottózóm.
Szépen elkezdett trendelni, a csatorna letörése után. Én sem voltam benne :(
Igen. Az USA adatra lehet hogy megtépik. De az USDJPY törte lefelé az ellenállást, így szabad az út 84-ig. Szóval most csak várok, mert tele a gatya. Shortolni nem mertem, így utólag sajnos.
Tenyleg van rola szo. Nem tözsde. Nyaralni megyek.
Ikeda pénzügyminiszter mondta: nem fogok szintekkel kapcsolatban megjegyzést tenni de, aggódom a hatás miatt, amivel ez rossz a japán exportőrökre, amik gazdaság hajtómotorjai voltak, (a gazdaságért). USDJPY nem reagált ezekre a megjegyzésekre
Köszi a választ és a jókívánságot.:DD A tanfolyamod mikor indul, hogy én is képben legyek?:DD
Miert ne? Du és a jövö héten vizkereszt vagy amit akartok! Sok pippet mindenkinek! Sziasztok!
Kockázatkerülés helyett carryzés.:) Délutánra ellenkező előjellel lesz ennek a duplája a jen pároknál szerintem. Ezért long újra.
Mit szoktak ilyenkor mondani, risk aversion? :)
Mindenesetre a jenek megint a csatornájukban. AUDJPY-ben óráson meg valami fejvállszerűség. Vajon lemegy 77-ig? Ott mintha lenne egy support.
Valaki megmagyarázná, hogy xar japán makrókra miért erősödik a jen?
Economic Data: NEW ZEALAND JUN BUILDING PERMITS M/M: 3.5% V -9.6% PRIOR
23:01
Economic Data: SOUTH KOREA JUN LEADING INDEX Y/Y: 7.0% V 8.0% PRIOR
Economic Data: GFK CONSUMER CONFIDENCE SURVEY: -22 V -20E
Economic Data: SOUTH KOREA JUN INDUSTRIAL PRODUCTION MFG Y/Y: 16.9% V 22.3% PRIOR; INDUSTRIAL PRODUCTION M/M: 1.4% V 0.9%E PRIOR; Y/Y: 16.9% V 16.5%E
23:14
FX News: PBOC adviser Zhou: China may consider some modest Yuan weakening
23:15
Economic Data: JAPAN JUL NOMURA/JMMA MANUFACTURING PMI: 52.8 V 53.9 PRIOR
23:25
Heads Up: Japan jobless rate, inflation numbers expected in approximately 5 minutes time.
23:30
Economic Data: JAPAN JUN JOB-TO-APPLICANT RATIO: 0.52% V 0.5%E; JOBLESS RATE: 5.3% V 5.2%E
23:30
Economic Data: JAPAN JUL TOKYO CORE CPI Y/Y -1.3% V -1.2%E;
23:31
ECONOMIC DATA : JAPAN NATIONAL CPI JUN (YoY) -0.7% , as expected
23:50
Economic Data: 30 July 2010 07:50:17 *(JP) JAPAN JUN PRELIM INDUSTRIAL PRODUCTION Y/Y: 17.0% V 18.9%E; M/M: -1.5% V 0.2%E
1:31
Economic Data: AUSTRALIA JUN PRIVATE SECTOR CREDIT M/M: 0.2% V 0.4%E; Y/Y: 2.8% V 3.1%E
2:01
Economic data: Singapore Q2 Unemployment Rate out at 2.3% vs. 2.1% expected and 2.2% prior