Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#288598 Kissherceg Előzmény: #288591

Én a következő autokat néztem ki magamnak, ha az otp 1000lesz. 525-528bömi, C200kompresszoros MB, vagy ford mondeo st :)

Az idő nekem dolgozik alapon, még nem pánikolok :) olaj longgal fogom fedezni a kocsi fogyasztását, ha meglesz:))

#288591 Sumér harcos Előzmény: #288573

W126 hirdetés a használtautón:)))

"LEÍRÁS

Eladnám a képen szereplő autómat, külföldi munkavállalás miatt. Kb 1 év múlva visszavenném. Olyan hívjon aki meg is nézné a kocsit. Az utasoldali ülés kopott, a klímát tölteni kell, más baja nincs. KÉREM, HA NEM ÉR EL, HÍVJON TÖBBSZÖR, MERT ÁLTALÁBAN SZLOVÁKIÁBAN VAGYOK MAGYAR HÁLÓZATON."

#288573 Sumér harcos Előzmény: #288164

"Amint azt a típus szakértője, Sághi Iván elmondta, a W140 nagyjából 300 ezer kilométer táján lassú recsegés-ropogás közepette összeomlik . Nem véletlen, hogy szinte újnak tűnő példányok végzik tömegével bontókban, hiszen egy ilyen autóból két használható fődarab többet ér magánál az egész batárnál. És nevezett futásteljesítményen túl sok-sok fődarabra és még több kis bigyóra van szüksége a Bálnának."

na ilyet sem veszek:))

#287091 Kissherceg Előzmény: #287087

azért vagyok olyan jófej, hogy ne oltogassalak fórumon keresztül :))))

Nálad sztm kijelenthető, hogy rendelkezel egy kisebb autó imádattal :)

#287087 hosszhuszár Előzmény: #287081

Ja..... vettem még egy "romot", hogy minden nap, nyakig koszos legyek....ha ez élet, akkor én tényleg tudok élni....:)))

Re: Porsche 918 .... nyami

#285522 fordgtshelby5000 Előzmény: #284861

Ha már sport autók....szvsz az usa sportkocsik semmivel sem maradnak le vetélytársaiknál....camarró vagy a fordgt--shelby...2006-tól csúcs a készülék......volt szerencsém ülni pontiac firebirdben-a legerősebb változatban-ma már 20 éves lenne-nagyon fapados volt -de a gyorsulása....ja és ami fontos...beleférek....még egy corvettebe-is....a japok mérete nem az én izlésem szerint való.......bár nissan zx twin turbó nagy szerelem volt....

#284881 Waszeitung Előzmény: #284874

Lehet olasz Merkurtelepen elkapkodták már a sárgát és pirosat,és nem akart tovább várni rá :D

Nézz szét a linkelt oldalon,látsz még csudákat...

#284874 Zabás Előzmény: #284861

Furcsa egy ízlése volt a tulajnak aki ebben a színben rendelte meg, újkorában! :)