Most mentek le 1110 felettről,nem kell mindig visszatesztelni mindent....némi trükköt várok bennünket nem adtak be,bár buxi lefordult a csökkenő sávtetőről 60percesen miután mímelt egy álkitörést.
Most mentek le 1110 felettről,nem kell mindig visszatesztelni mindent....némi trükköt várok bennünket nem adtak be,bár buxi lefordult a csökkenő sávtetőről 60percesen miután mímelt egy álkitörést.
snps beírásokat usa topikba, köszi.
Milyen tévések? :)
Sztem az 1,100 S&P tamasz, ahogy hatiban a 600-700. Ha azok tornek, izgi lehet a pentek.
Hisz az SP is csak mintegy 1,8 % -ot esett nyitás óta :DDD
remélem most beszakadnak végre a mélybe ezek a tevesek :D
én leszek az új kontra indikátor :D
amióta vettem a majdnem full pakk shortomhoz egy kis longot 23.000 -en..azóta egyfolytában esik az SP...
de már sokszor volt olyan is hogy ráadok a sok shortra még...és onnan jöttünk fel.1000-1500 pontot.
messze még a holnap reggel!
Ma is mínuszos nyitást várt mindenki, azt mi lett belőle! :(
ma kistoppolódtak a shortjaim, míg nem voltam a gépnél, erre USA esni kezdett...yesss :-/
egyébként sem normális ha szakadás/tépés van egyiknapról másikra minden különösebb indok nélkül...nem is kell h beessünk 1-2 nap alatt én ráérek :-D
most mindenképpen shortnak látom ezért építkezek...lehet megy még fel de nem tudok most elképzelni sokat felfelé...egy hete írtam kb 22900-23300 szintet...most is ezt gondolom...aztán ha nem jön be majd fordulunk...mindenesetre 300 felett nagy tér van felfelé...figyelni kell
na kettőkor eljöttem azóta nem néztem most utcáról felnéztem, látom kitört.
Nem tudom jó-e a ferde nyakvonalas fej-vállam, minden esetre a vége fele tört ki, ahogy elméletileg vártam, de közbe csinált egy dupla alj szerűt, aminek a célárát vitte fel pár perc alatt..
csak ha valaki nem érti mi történt..
lehet én sem, de első ránézésre így gondolom:
Kép hozzá:
mondjuk én is felfelé várom még....az túl egyszerű lenne ha innen csak úgy beesnének a mélybe...előbb mindekiből ki kell szedni a profitot.
Kár lett volna ilyen erős ellenállás alatt.....majd ha réssel átviszi ráérünk kapkodni :D
Azért mert mi vagyunk a világ közepe, azaz kicsit pontosítva Európa közepe :) És itt ül a trónon Őfelsége I Orbán király akit másodszor is felcsináltak :)
nem vettem végül hatit záróban sem. lehet, hogy felmegy,holnap majd jobban figyelek. addig rápihenek.
Csak tudnám, hogy mire kötötték fel már megint ezt a f@stalicskát? Komolyan, ez kabaré.
ricsi a napközis karbantartó vazz...hogy ezt minden nap el lehet játszani
Ezt a kamu bandát! Egész nap a Richterrel húzták a BUX-ot, aztán azt kötik le a nap végére a többit meg fel! Remélem USA ma -1-ben zár legalább és holnap reggelre a futik sem virulnak zöldbe, megérdemelnék, hogy jól megszívják ezt a felkötősdit! :(
Oti + Molly fel...Rg le,ebből én felfelét látok bár nem akarok.