ennek aztán lehet örülni.
lassan már kínomban röhögök.
ennek aztán lehet örülni.
lassan már kínomban röhögök.
na ja, 4x vágott ki nem kis pakkal indexben az a k. jó ernyő, mondhatnám, a teljes havi kudarc csak a stopoknak köszönhető :SSSS
Különben jó nagy nyerőben lennék most is. Csak éppen 1000 pontos BUX ugrálások le-fel megártottak...
nekem már e hónapban esett pár jégszem is betörte a fejemet :(((
USA GDP dönti el ezúttal péntek sorsát, ill. a rá adott piaci reakció
mondjuk minden ésszerűségnek ellentmond, de ez nem csoda, az elmúlt 1,5 év után...á, megint elmebeteg long pozikat kell nyitnom hosszabb időre, ha nem tudunk esni hétfőig :(
azért olyan gyakran nem váltok, bár ma lehet, zárom a londomat, mert holnap péntek van, és népi megfigyelés szerint az shortos nap...
egyet kell értsek Veled. Maximálisan. Az előző hozzászólásoddal is. Semmi ellentmondás nem volt köztünk. Arra utaltam én is, ha betömködi a fenti rést akkor uccu neki, vétel :))
minél gyakrabban váltasz, a boltos annál jobban keres ;) De lehet, jobb néha nem az időjárásnak legoptimálisabban öltözködni, és akkor nem ér rövid nadrágban pl. egy nagy vihar :))
amit leírtam előző hsz-emben, azon alapszik, h. ha gazad lenne, és felfelé indul, nem tudom, középtávon miért állna meg réstöltés után, ott már semmi komoly akadély nincs felette. 24k-25k között se.
a hatim egyébként tegnap óta van longban, azelőtt hol rövid gatyában volt, hol hosszúban. Mikor milyen idő volt...
A céláram pedig rugalmasan változó. 23.200 felett 23.500.- stb. stb.
Oszt ha jön a nagy meleg menten nadrágot váltok :)
Elvileg igen, azt...
nekem ezzel csak az a bajom, hogy az egész világ arra számít már :)
akkor miért menne arra? bár eddig szépen rajzolta a hét pontot, meg hogy Főnököt idézzem.. TA az TA
Ebbe az előző rajzomba is felraktam magamnak az elliottot is kérdésként..
meglátjuk mit hoz