Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: zárjuk be

#285215 bobojsza

Exmnbs1 elgurult a gyógyszered? Olyan lett a stílusod mint bigbroker24-nek a pf-en.

Sziasztok!

Ha igaz a hír amit itt olvastam részvétem a családnak.

Én voltam az első tanfolyamán ahol volt még egy két jeles személyiség.

Hogy igazán mit tudott arról egy kis szösszenet: Volt egy két csapattársunk akinek egy pár rossz tranzakció után kezdett leamortizálódni a számlája bő -50%-ra. Elkérte tőlük a belépési kódot és 2-3 nap alatt visszatornázta a számláikat. És ezt ott beszélték a chaten tehát nem mástól hallottam.

Nekem amit adott igazán nem a technikát emelném ki, hanem a kereskedéshez való mentális hozzáállást amit akkor szedtem fel. Hogyan tudom a trédeket kifuttatni és nem azonnal zárni.

Tehát ha meghalt nyugodjon békében!

Ez, hogy ki mennyit fektetett be nála ez is egy érdekes kérdés. Mert van aki ismer olyan emberkét aki adott neki erre pénzt? Nem olyanra gondoltam, hogy hallott olyanról hanem, hogy ismer?

Exmnbs1 végigolvasva a 3-4 nap alatti írásaidat nem értem a fröcsögésedet vagyis csak akkor lenne érthető ha te is beszálltál volna Hedge Fund-ba. De gondolom ennél te okosabb vagy . Vagy mégsem, lehet te is károsult vagy azért ily nagy a vehemencia?

Re: Zárjuk be...

#285109 ikszf Előzmény: #285098

Oké, csakhogy itt 3 nicknév sportot űz a topik spameléséből 1 mondatos semmitmondó hszekkel.

Flamelnek, provokálnak, úgy, hogy semmi okuk rá. Semmivel nem különbek, mint amit állítanak.

#285098 JP Előzmény: #285073

Itt tényleg csak remény van, a megoldás nem realitás. De big-ebuy-al egyetértek. aki akar mocskolódik, részvétet nyílvánít, találgat, okoskodik, stb....szabad ország, szabad fórum. Mi többiek akik olvassuk meg véleményt alkotunk, ki-ki mért jó vagy rossz. Nekem is van véleményem az ügyről,nem taglalom. A lényeg, hogy minden filózás ami itt elhangzott, fölösleges volt.

1. Találkozott vele vki …

#285088 RemegoKez

1. Találkozott vele vki innen a fórumról személyesen?

2. És telefonon keresztül? (élő hang)

#285085 big-ebuy Előzmény: #285073

nem érdemes törölni,kivel ki-mit csinál ..úgy vélekedik...van kivel jót tett,van kivel nem ..

részvétnyilvánításra tökéletes .ill a károsultak is tudnak infót...

ha meg valakivel inkorrektek voltak,vállalja érte aki tette a felelőséget..... sztem ennyi....mocskolni nem illik de ha rossz a téma ,hát rosszat tett vki..

aki meg él tovább..szeretne becsületbe...pár millió elvesztése se éppen jó érzés...DE HA ROSSZ PAPERRAL ADTÁK ODA SORRY

PRÓBÁLTAM MINDKÉT FELET VÉDENI...!!!ERRE VAN A FÓRUM,SZABAD VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSRA

DLPH-t nemismertem,nekem semleges

Zárjuk be...

#285073 karakter

Szerintem is töröljük ezt a topic-ot.

Nem méltó az oldalhoz.

Aki bukott azt sajnálom,...de itt vélhetőleg nem talál rá megoldást!

Személyes érintettségem van. "Előfizettem". Más "cégektől" kaptam számlát postán. Itt nem. Benyeltem. Nem tettem feljelentést. Nem tétel...

Ez 3 hete történt...Bebuktam az "évet".... Ez van. Ezt nevezik Vis Major-nak...

Találgatni lehet,...de nem visz előrébb. A bukóban is próbáljuk, azért megőrizni a méltóságunkat. A magukét és másokét is...,...szvsz.

Re: nincs cím

#285068 lackok Előzmény: #285057

Read only-ban voltam eddig de most beírom, hogy ez a topic végre "Monnyon le...!"

Rangon aluli az a hangnem ami itt megy! Emberi rangon aluli!

Re: nincs cím

#285059 Princ Előzmény: #285015

A károsult nem itt fog nálad jelentkezni. Csak információkat tud szerezni.

Re: emberek vagytok ti?

#285050 BudFox Előzmény: #285042

nem tudom mi volt és mi nem...de ha te nem voltál benne akkor miért foglalkoztat annyira ?

aki akar majd ügyvéd útján utána jár. ennyi.

Re: emberek vagytok ti?

#285038 BudFox Előzmény: #285028

Hello Ex. mi ez a ....keverés itt amit művelsz ?

van valamire bizonyítékod ? vagy csak irogatsz a levegőbe ?

ha te nem voltál benne semmiben akkor miért kell telespammelni ezt a topikot is ?