Re: zárjuk be
bobojszaExmnbs1 elgurult a gyógyszered? Olyan lett a stílusod mint bigbroker24-nek a pf-en.
Sziasztok!
Ha igaz a hír amit itt olvastam részvétem a családnak.
Én voltam az első tanfolyamán ahol volt még egy két jeles személyiség.
Hogy igazán mit tudott arról egy kis szösszenet: Volt egy két csapattársunk akinek egy pár rossz tranzakció után kezdett leamortizálódni a számlája bő -50%-ra. Elkérte tőlük a belépési kódot és 2-3 nap alatt visszatornázta a számláikat. És ezt ott beszélték a chaten tehát nem mástól hallottam.
Nekem amit adott igazán nem a technikát emelném ki, hanem a kereskedéshez való mentális hozzáállást amit akkor szedtem fel. Hogyan tudom a trédeket kifuttatni és nem azonnal zárni.
Tehát ha meghalt nyugodjon békében!
Ez, hogy ki mennyit fektetett be nála ez is egy érdekes kérdés. Mert van aki ismer olyan emberkét aki adott neki erre pénzt? Nem olyanra gondoltam, hogy hallott olyanról hanem, hogy ismer?
Exmnbs1 végigolvasva a 3-4 nap alatti írásaidat nem értem a fröcsögésedet vagyis csak akkor lenne érthető ha te is beszálltál volna Hedge Fund-ba. De gondolom ennél te okosabb vagy . Vagy mégsem, lehet te is károsult vagy azért ily nagy a vehemencia?