Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dlph

Re: nincs cím

#284977 exmnbs1 Előzmény: #284971

A könyvelőleg visszajár

És ha valaki előre fizetett havidíjakat az is, mert hol a teljesítés?

#284976 Zabás Előzmény: #284973

Pontosan azért nem szeretném ha ezt a nicket választaná esetleges feltámadása esetén!

Bár én egyenlőre hiszek a pletykának! Én már leróttam kegyeletemet, ha meg mégsem igaz a hír akkor is egyszer meg fog halni /én már megelőlegeztem neki a részvétem még egyszer nem kell legalább/

#284970 Inflexio Előzmény: #284960

A számla nem nyújt arra biztosítékot, hogy csak olyan tippeket ír majd, amelyek helyesnek bizonyulnak, és ezt nem is várta szerintem tőle senki. Bizonyíték szintén nem kell ide, mert szerintem senki nem a blogra kifizetett pénzét akarná visszakérni. Gondolom nem is lehetett olyan horribilis összeg fejenként. Itt a befektetendő pénzek eltűnése az egyetlen dolog, ami aggályos, a többi legfeljebb tanulságos.

#284967 Princ Előzmény: #284962

Nem számlaszám kell, hanem SZÁMLA. Akkor ő adózik ezután. Adóbevallásban.

Nyitok egy új topikot cí…

#284964 Zabás

Nyitok egy új topikot címe: A gordiuszi csomó kibontása :)

Én csak 1-et kérek DLPH-tól ha esetleg kamu a hír, ha új tengeri herkentyű nevet szeretne felvenni a BOHOCHALAT /clownfish/.

Re: emberek vagytok ti?

#284963 Princ Előzmény: #284950

Jól el lehetne adni a történetet, az biztos.

Volt már ilyenből film is, mikor a nőkből szedte ki a pénzt a szélhámos, aki gyermekorvosnak adta ki magát.

Lehet, most készül a film ebből is...:)))

#284959 exmnbs1 Előzmény: #284954

DLPH-nak volt még egy mondata, amit többször olvashattunk tőle:

"Mindent visszavonok"

#284958 Princ Előzmény: #284950

És hiszed vagy nem, működött. Tényleg beadták a pénzt sokan.

Ez a pasas szerethető volt, mert azt adta, amit nem sok helyen lehet kapni: elhitette, hogy törődik az emberrel.

Sztem egyébként nagyon tehetséges ember volt, vagy ha nem igaz a rossz hír, akkor minden elismerésem.

#284955 Princ Előzmény: #284939

Igen, így volt, ez az igazság.

Sajnos.

Ezért érdekel még ennyi embert most is.

#284954 Inflexio Előzmény: #284940

Ez már a dolog adóvonzata, a vevők szempontjából nincsen jelentősége. Ha egy magánvállalkozás nevében szedte volna a pénzt, akkor is pontosan ugyanazt kapták volna érte.

#284950 Inflexio Előzmény: #284939

Mik derülnek ki, a végén még megkedvelem ezt a pasast. :-) Egy szerethető szélhámos alakja kezd kibontakozni. Nem akarok ötleteket adni, de a sztori megfilmesítésében is lenne pénz szerintem. Tudom, hogy az emberi butaságot nem szabad alábecsülni, de egy tervezett könyvre előleget szedni a vevőktől, miután a gyakorlatban is kiderült, hogy nem értek a könyvben taglalandó témához.... Merész, és mégis sikeres ötlet.

#284945 rbbj11 Előzmény: #284939

ha ezek így vannak, tényleg miért hallgatott ezidáig mindenki???? Miért csak halálhíre után kerülnek elő ilyen dolgok???