nem tudom a részleteket, nekem is csak mesélte egy közeli ismerősöm az egészet
nem tudom a részleteket, nekem is csak mesélte egy közeli ismerősöm az egészet
A könyvelőleg visszajár
És ha valaki előre fizetett havidíjakat az is, mert hol a teljesítés?
Pontosan azért nem szeretném ha ezt a nicket választaná esetleges feltámadása esetén!
Bár én egyenlőre hiszek a pletykának! Én már leróttam kegyeletemet, ha meg mégsem igaz a hír akkor is egyszer meg fog halni /én már megelőlegeztem neki a részvétem még egyszer nem kell legalább/
A számla nem nyújt arra biztosítékot, hogy csak olyan tippeket ír majd, amelyek helyesnek bizonyulnak, és ezt nem is várta szerintem tőle senki. Bizonyíték szintén nem kell ide, mert szerintem senki nem a blogra kifizetett pénzét akarná visszakérni. Gondolom nem is lehetett olyan horribilis összeg fejenként. Itt a befektetendő pénzek eltűnése az egyetlen dolog, ami aggályos, a többi legfeljebb tanulságos.
Nem számlaszám kell, hanem SZÁMLA. Akkor ő adózik ezután. Adóbevallásban.
Nyitok egy új topikot címe: A gordiuszi csomó kibontása :)
Én csak 1-et kérek DLPH-tól ha esetleg kamu a hír, ha új tengeri herkentyű nevet szeretne felvenni a BOHOCHALAT /clownfish/.
Jól el lehetne adni a történetet, az biztos.
Volt már ilyenből film is, mikor a nőkből szedte ki a pénzt a szélhámos, aki gyermekorvosnak adta ki magát.
Lehet, most készül a film ebből is...:)))
De akkor ad számlát. És ezzel bizonyítékot és biztosítékot.
DLPH-nak volt még egy mondata, amit többször olvashattunk tőle:
"Mindent visszavonok"
És hiszed vagy nem, működött. Tényleg beadták a pénzt sokan.
Ez a pasas szerethető volt, mert azt adta, amit nem sok helyen lehet kapni: elhitette, hogy törődik az emberrel.
Sztem egyébként nagyon tehetséges ember volt, vagy ha nem igaz a rossz hír, akkor minden elismerésem.
Igen, így volt, ez az igazság.
Sajnos.
Ezért érdekel még ennyi embert most is.
Ez már a dolog adóvonzata, a vevők szempontjából nincsen jelentősége. Ha egy magánvállalkozás nevében szedte volna a pénzt, akkor is pontosan ugyanazt kapták volna érte.
Mik derülnek ki, a végén még megkedvelem ezt a pasast. :-) Egy szerethető szélhámos alakja kezd kibontakozni. Nem akarok ötleteket adni, de a sztori megfilmesítésében is lenne pénz szerintem. Tudom, hogy az emberi butaságot nem szabad alábecsülni, de egy tervezett könyvre előleget szedni a vevőktől, miután a gyakorlatban is kiderült, hogy nem értek a könyvben taglalandó témához.... Merész, és mégis sikeres ötlet.