Még tegnap.
Végül sikerült a gbpjpy pozit pluszban kivenni? Szép is lett volna 136-nál kiszállni.
Én is formálgatom az enyémet és új indikátorokat is próbálgatok.
Nagyon jó ez az új rsi,végre nem kell váltogatni az idősíkok közt!
Kösz, csak még nincs teljesen kiforrva, mert mindig variálok rajta, de alakul.
Mindig öröm ránézni a chartjaidra! Longban vagyok usdjpy 87,15-ről és usdchf 1,05226 A stoppok nullában. Eurgbp longom is volt,de azt már zártam,így tuti elszáguld felfelé.
Pedig támaszt venni kéne, ennél jobb R/R arány a világban nincs!
eurusd, audusd long egyenlőre szépen muzsikál.
Tegnap belecsiptem nasiba is támasz miatt, kitőrést teszteltte vissza nálam, meglátjuk
1873-on, csoda vonal is ott volt :-)
Emelkedő trendcsatorna alján van. H4 50 SMA támasz, alatta jó stop hely.
Cél1 D1 20EMA, RR 1:2
Cél2 a trendcsatorna teteje RR 1:4
Még CCI megerősítést várnék rá.
Nincs jen pozim. Egy árva gbpusd short pozi van jóval lentebbröl.
Hülyeség volt tegnap zárnom az EURJPY shortom, és fordítanom. Mindig az első gondolat a jó.
Ettől rosálok a jen shortnál.
BoJ Board Member Kamezaki said the yen's rise will push exports down in the short-term, and the impact of the currency on the economy must always be closely watched. He highlighted that policy will not be decided with a forex level in mind and reiterated the BoJ would proactively make efforts to beat deflation. In a recent note, we noted the yen is not particularly strong on a real trade-weighted basis and Japan's finance ministry has not been vocal about recent FX moves, as it has before intervening in the past. With the US pressing China to allow the yuan to appreciate, the prospects for action to weaken the yen seem low for now..
Mindkét párnál mondják,hogy a csatorna alját kéne érinteni.Majd meglátjuk mi sül ki belőle.
http://stooq.com/q/?s=jpy_i&c=5m&t=c&a=lg&b=0
Nálam több esélyes...
Én is jen gyengülésre szavazok! Itt az ideje eurjpy és usdjpy longokat keresni,de főleg az előbbi mehet nagyot,ha az euro tartja magát. Az amcsik kicsit szétszórtak még keresik az irányt.
igen. A péntek éjjel zavar csupán, meg az olaj. De helyette trédelek usdcad és cadjpy..
Ültem már audjpy poziban 1 hónapot. 10 pip nyerő után örültem, hogy végre kiszálltam. Több száz pip maradt benne...
Na ezzel a párral nem foglalkoztam még,de lehet megkóstolom. Gondolom ez is olaj függő.
Admirallal meg vagy elégedve? Szinte majdnem mindennél,amit trédelni szoktam plusszos a rollover.
A BoJ elindíthat egy intervenciót. Már nyilatkoztak, hogy meg volt a "csúcs" a jeneknél. Szóval jó az a stopp, mert ha beleszaladsz egy intervencióba az a japánoknál több napos.:)
Nah amator faktor alapján esik is tovább, már céláron lenne...